Gebelikbelirtisi;)

Aly07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
21
4
16
35
Merhabalar kızlar benim adetime 13gün var ama eşimle 5 gün önce ilişki oldu. Ve o gece tansiyonum düştü bayılcak gibi oldum sonra kasık ve bel ağrım oldu. Dünde yumurtlama günümdü bel ve kasık ağrım var sırtımda da ağrı var bunu yaşayıpta hamile kalan varmı 4 buçuk yaşında kızım var 2. Yi düşünüyoruz hayırlısıyla

Son düzenleme:
Kaç günde bir regl oluyorsun

Reglinize 13 gun varsa, yumurtlamanin uzerinden 1 gun gecmis demektir. Yumurtlama gunu boyle hesaplaniyor

Reglinize 13 gun varsa, yumurtlamanin uzerinden 1 gun gecmis demektir. Yumurtlama gunu boyle hesaplaniyor
Evet dün yumurtlama günümdü. 17 eylülde de brliktelik oldu. İşte 17si krampla başladı o gece boyunca uyutmadı ağrı. Bel ağrısı çok oluyor şuan da akıntıda var . Ben mesela 17 si gecesi kalktım hemen uzun bi akıntım oldu o gün

Yumurtlama günüm dün dü
5 gün önce ilişki oldu bayılcak gibi oldum yumurtlama günü olduğu için herhalde yazmışsın. Bende onun için sordum regl döngünü. Dün yumurtlama günü olduğu belli adete 13 gün var. 1 günde gebelik olmaz ki belirti olsun

Dun yumurtlama gununuz oldugu icin bu belirtileri yasamizsiniz. Suan dollenme bile olmadi 1 gunde bunca belirti imkansizzz

İyi de siz konunun ilk halinde 5 gun ince esimle birlikte olduk yumurtlama gunumdu yazmistiniz sonradan degistirmissiniz. Dalga mi geciyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…