Gebelikde bebek gelişmezse

Böyle şeyleri düşünerek kendinize ve bebeğinize psikolojik zarar vermeyin
Merhaba
İki tane doktora gidiyorum
6 haftalık hamileyim
Doktorlardan birisi geçen hafta yola kesesini de görmüştü
Bugün tekrar gittim yola kesesinin büyük olduğunu söyledi bebeğin olmadığını söyledi
Diğer doktora gittim oda yolla kesesinin biraz büyük olduğunu söyledi ama bebeği de gördü kalbin attığını da gördük ama kalp atışları çok yavaş olduğu için duyamadık dedi 3 gün sonra tekrar gel dedi başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olur musunuz

Kafama cok takiyorum ilk gebeliğim. 5 haftalik. Ama mide bulantisi falan yok normalmi bu ? Goğus hassasiyeti var sadece ve kasik agrisi . Birazda trioid bezi var ondan korkuyorum
Bende tüm gebelik boyunca hiç mide bulantısı olmadı diyebilirim bir kaç kez hasta olmam dışında. Hele bu haftalarda hiç hiç yoktu. Yani mide bulantı herkeste olacak diye bişey yok. Göğüs sızlaması vardı bak o hep devam etti. Geçici bu süreç zaten bi kaç ay sonra karnınızda tekmeler davullar dönmeler hissedince bu günleri gülerek hatırlarsınız

Kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırmayın iyi düşünün iyi olsun sağlıklı gebeliğiniz olsun sağlıkla kucağınıza alın.

Caaan cok teşekkur ederim . İçim ferahladı . İyi ki varsiniz kizlar .

Ben 5 haftalik hamileyim kese var bebek yok. Ama duyduğum kadariyla 5-6-7 hafta dolunca kalb atisinida duyarsiniz rahatca dediler . Bence biraz bekle geç döllenme olmus ola bilir. Sana bir tavsiye veriyimm . Kendimde yapiyorum . Süt muz ve hurma bunlari koktel gibi yap her gün iç bebeyin gelişimi icin cok faydali . Bu haftalar önemli .

Kafama cok takiyorum ilk gebeliğim. 5 haftalik. Ama mide bulantisi falan yok normalmi bu ? Goğus hassasiyeti var sadece ve kasik agrisi . Birazda trioid bezi var ondan korkuyorum
Ben 13 haftalık hamileyim hiç miğde bulantim olmadı.hic bir belirtim olmadı şimdiye kadar.ilk haftalar kasık ağrım oldu.6 haftalıkken çok hafif pembe akıntım geldi.doktor ne olur ne olmaz diye progestan iğne başlattı.migde bulantısı olacak diye birşey yok.ilk kızımda ik 3 ay bulantidan yataktan kalkamıyordum.suan sadece hafif göğüs sizlamasi var ve karnım pıt pıt atıyor.baska hiç belirtim yok.o yüzden güzel şeyler düşünün

Merak etmeyin bebek gorunduyse ve ultrasonda kalp atışları yavaş çıktıysa haftaya Allah'ın izniyle duyarsınız.benm de kızım 6 haftalıkken ultrasonda çok az bı kalp atışı gozukmustu ama duyamamamistik 3 gün sonra başka doktorda duyduk.o yüzden stres yapmadan bekleyin

İnsallah sag salim bebeyimiizi kucagimizaa aliriz . Tesekkur ederim canim benim.

Tesekkurler canim. İple cekiyorum 7 hafta olsunda kalp atisini duyalim

Benim hiç olmadı denecek kadar az oldu bulantım, bu belirtiler kişiden kişiye değişir bunları düşünmeyin. Benim de tiroitim var ilacı düzenli kullandıktan sonra birşey olmaz Allahın izniyle, strese sokmayın kendinizi

Korkuyorum canim ilk gebeliğim. 5 haftalikken gitdm ultrasonda gorunmedi bos gebelik olur diye tedirginim. Mide bulantimda yok , trioid bezimde var gelişimi dururmu dusunuyorum iki hafta olsaydi rahatlardim .kalp atisin bi duysam
Hiç sıkıntı etme canım ben 7+4 te kalp atışı duydum benim de ilk gebeligim hiç belirtim olmadı normal hayatıma devam ettim ne bulantı ne tiksinme ne başka birşey triod problemim de var bunun için ilaç kullanıyorsun değil mi bebek için önemli evet ama bak ben 27 haftama geldim bebeğim gayette sağlıklı herseyimiz aynı sıkıntı etme rabbim sağlıkla verecek inşallah kucağına gonlunu ferah tut bebeğini durduk yere strese sokma her zaman iyi düşün iyi olsun

Merhaba canim . Bu mesajin o kadar ferahtaltdiki icimi . Durumumuz aynı . Sabırla bekliyorum . İnsallah iyi haber alirim . Cok tesekkur ederim . Sag salim kucagina almani dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…