- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.201
Şu çektiklerimden ikinci hamileliği istemez oldum şimdiden :) daha da bi ay çekicem en az uyuyorum zaten gün boyu sarhoş gibiyim senin daha zormuş evde çocuk varmış bi de bakılcak. Ben eşime adam gbi ymk de yapamadığım için de üzgünüm dışardan ne istersen yiyelim diyo ama bilmiyo işte bişi canının çekmediğiniAh canim cok zor iki gebeligimde de yasadim hic bisey yiyemedim su bile icemedimKendini zorlama yiyicem diye ne seni tutuyosa onu ye bol bol uyu firsatin varsa yoksa gecmiyo gunler 2 bucuk yasinda kizima baktim ben ayni zamanda allah sabir versin canim 12. Haftada olmazsa 14. Haftada hafifliyo daha cekilir oluyo ama 20. Haftadan sonra agzinin tadi geri geliyo canim merak etme... sık disini gececek
ben de kotu sekılde gecırdım ılk 3 ayımı...4. aya gırdım suan daha ıyıyım (16. haftadayım) fakat bulantım hala cok var, yıne kusmalarım var. 16. haftada geçecek dıyorlardı valla hıc bır sey gecmedı...artık 5. aydan sonra ıyı olacağım dıye avutuyorum kendımı...sanırım bulantıların gecmesı ıcın bu bebegın hareketlerını ıyıce hıssetmem gerekıcek...
Ben hissediyorum hareketleri falan. Hatta tekmeleri. Ama bulantim hala gecmedi. Hatta dun bir kere istifra ettim. Gecmeyince gecmiyo. Saldim artik.
Canim ben yarin 20. Haftama giriyorum.hadi ya...ayy umutlarım azalıyo yaa...inşallah en kısa zamanda kurtulursun arkadaşım bulantılardan kusmalardan...kaçıncı haftadasın?
Kizlar merhaba ben daha yeni hamileyim benim bulantilarim erken basladi sanirim iki gündür ölüyorum bulantidan ya biri bana fikir versin napabilirim boyle erken baslayinca uzun mu suruyor nasil oluyor
ne guzelll ... varmis bulantisi olmadan geciren..benim hiç olmadı .. bulantı kusma vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?