- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Bu güzelbi haber.Ben de 9.haftamın içindeyim şükürler olsun.Yani3 haftam kaldı desenize bulantıların geçmesine.Ama beni en çok düşündüren şey bu ilk 3 ay içinde bebeğin de gelişiminde önemli olan gıdaları mide bulantısı yüzünden alamamış olmak.Bu açığı nasıl kapatacağız.Bir bilen ya da yorumu olanı bekliyorum sabırla.Allah hamile olan bütün arkadaşlara hayırlısıyla bebğiyle kavuşmasını temenni ediyorum.Tabii içinde beni de
canim oncelikle hayirli olsun boyle bulantiya can kurban benim sabah bulantim olmuyor ancak ogleye dogru siddetleniyor okudugum bi kitap da sabahlari yataktan kalkmadan once kraker ekmek gibi seyleri yemenin faydali olacagi yaziyordu denedim gercekten baya azaldi bir de nane cayi iciyorum onun da etkisi var sanirim bu aralar iyiyim cunku hepimize Allahim sag salim bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin insallahben 5. haftamdayım 4. haftadan beri kusuorum. midem çok bulanıyo dayanamıorum kendim kusuorum . ama bulantı çok var
üzülme didenur, çünkü ilk 3 ayda hiçbir şey yiyemesek bile çocuk zaten yediklerimizden değil de bizdeki depolardan alıyormuş, onlarla besleniyormuş yani bir nevi bizi tüketiyorlar :)))) hem okuduğum yazılarda bunu gördüm hem de doktorum söylemişti. endişelenme, Rabbim onları düşünüyor.
arkadaşlar hamileligimin 11hafta 6 ncı günündeyim 8 gündür hastahanede yatıyordum dün çıktım ama aynen kusmalarım devam ediyor gece sabaha kadar kustum sizinkileri okudumda günde 4 5 7 defa kusanlar varmış ben günde 20 den fazla kusuyorum artık hiç dermanım kalmadı gücüm bitti kan kusuyorum bu ne zaman gececek içinizde böyle olan varmıydı kan kusuyorum artık ya
bende hastane yattım yaklaşık 15 kilo serum yedim ilk zamanlar acilden çıkamıyordum sürekli iğne vuruluyordum ama nafile kesinlikle tedavisi yok bunun ben buna inandım.. ama canm merk etme geçiyor birden taammen geçmiyor belki ama azalıyor en azından..benim bulantılarım 8. haftamda başladı ve ilk 2 hafta rapor aldım işe bile gidemedim o kadar kötüydüm.. ama çok şükür şuan 13+dayım sabah erken kalkmassam yane cumartesi pazar hiç bir şeyim yok ama hafta içi 2-3 kere kusuyorum ki benm oturduğum yer ile çalıştığım yer arası 28 km her gün 1 saatim arabada geçiyor sanırım psikolojik olarak bundan etkileniyorum o yüzden bulantı yaşıyorum.. ama geçiceğine inandırıyorum kendimi sende öle yap kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama 13 haftaya gelince gerçekten rahatlayacaksın...Allah sabır versin bunu çekmeyen kesinlikle anlayamaaz seni çok iyi anlıyorum...Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder inş cnm..
bende hastane yattım yaklaşık 15 kilo serum yedim ilk zamanlar acilden çıkamıyordum sürekli iğne vuruluyordum ama nafile kesinlikle tedavisi yok bunun ben buna inandım.. ama canm merk etme geçiyor birden taammen geçmiyor belki ama azalıyor en azından..benim bulantılarım 8. haftamda başladı ve ilk 2 hafta rapor aldım işe bile gidemedim o kadar kötüydüm.. ama çok şükür şuan 13+dayım sabah erken kalkmassam yane cumartesi pazar hiç bir şeyim yok ama hafta içi 2-3 kere kusuyorum ki benm oturduğum yer ile çalıştığım yer arası 28 km her gün 1 saatim arabada geçiyor sanırım psikolojik olarak bundan etkileniyorum o yüzden bulantı yaşıyorum.. ama geçiceğine inandırıyorum kendimi sende öle yap kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama 13 haftaya gelince gerçekten rahatlayacaksın...Allah sabır versin bunu çekmeyen kesinlikle anlayamaaz seni çok iyi anlıyorum...Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder inş cnm..[/QU
2 gün sonra tam 3 ay olacak ama en az bir azalma yok perişanımgünde 3 e razıyım 20 defa kusuyorum artık kan kusuyorum
arkadaşlar merhaba ben 8.haftanın içindeyim.her an sabah öğle akşam gece hiç geçmezmi bu bulantılar.ben hergün serum alıyorum ama bir yandanda çok korkuyorum benim tahlillerimde keton eritrosit ve lökosit yüksek çıktı keton çıkması besin duvarlarının yıkıldığını gösteriyormuş bu durumun bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum birşey yemek şöyle dursun 1 damla su içemiyorum ama hergün aldığım seum su ihtiyacımızı karşılayabilir mu onu da merak ediyorum.birde beni görenler 9 ay boyunca böyle çektiklerini söylüyorlar bende düşünüyorum tamam sabah bulantılarını falan anlarım da 9 ay hergün serum alıp ağzına bi damla su koyamayıp bi lokma yiyemeyim üstelik sürekli çıkararak bu bebeklerini nasıl beslediler 9 ay çekenler gerçekten bu kadar şiddetli mi geçiriyorlar ben 3 ay dolsun bi rahatlayayım diyorum herkes 9 aydan bahsediyor sonrada diyorum ki 9 ay çeken %1-2 yazıyordu nette bu 4 kişide bana mı denk geldi diye. korkuyorummmmmmmm...
arkadaşlar merhaba ben 8.haftanın içindeyim.her an sabah öğle akşam gece hiç geçmezmi bu bulantılar.ben hergün serum alıyorum ama bir yandanda çok korkuyorum benim tahlillerimde keton eritrosit ve lökosit yüksek çıktı keton çıkması besin duvarlarının yıkıldığını gösteriyormuş bu durumun bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum birşey yemek şöyle dursun 1 damla su içemiyorum ama hergün aldığım seum su ihtiyacımızı karşılayabilir mu onu da merak ediyorum.birde beni görenler 9 ay boyunca böyle çektiklerini söylüyorlar bende düşünüyorum tamam sabah bulantılarını falan anlarım da 9 ay hergün serum alıp ağzına bi damla su koyamayıp bi lokma yiyemeyim üstelik sürekli çıkararak bu bebeklerini nasıl beslediler 9 ay çekenler gerçekten bu kadar şiddetli mi geçiriyorlar ben 3 ay dolsun bi rahatlayayım diyorum herkes 9 aydan bahsediyor sonrada diyorum ki 9 ay çeken %1-2 yazıyordu nette bu 4 kişide bana mı denk geldi diye. korkuyorummmmmmmm...
çok korkuyorum benim tahlillerimde keton eritrosit ve lökosit yüksek çıktı keton çıkması besin duvarlarının yıkıldığını gösteriyormuş bu durumun bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum birşey yemek şöyle dursun 1 damla su içemiyorum
korkma marje, benim tahlil sonuçlarımı ablama söylediğimde "keton" yüksek çıkmışsa su içemediğinden yüksek çıkar demişti. eğer su içemiyorsan o yüzdendir nitekim o ablamın kendisi de 9 ay olmasa da çoook uzun bir zaman senin gibiydi, ne yedi ne içti, serum bile fayda etmiyordu. çok zor günler geçirdi ama çok şükür geçti, şimdi çocuklarını aldı kucağına, ikizlerimiz :)) şimdi onlarda da ablamda da bir sıkıntı yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?