sizi ancak ben anlarım.bu konuda neler neler neler çektim açtığım başlıkları yazdığım cevapları görebilirsiniz.ne desem boş ben gibi son güne kadar da çekebilirsiniz.şunun için yazdım ilaç kullanmaktan korkmayın ben hamileliğimde dramamine,metpamid,emedur,emedur fitil,zofran,zofer.rennie,gaviskon,lansor,ranitab,mide koruyucu bi iğne (adını unuttum),selectra,passiflora,natrakalm,nerox ,tofranil,bengay,norodol,diazem,dikloron,aferinsinus,tomol,bi antibiyotik(adını unuttum)sayısız parol ve minoset kullandım bunlardan bulantı olanlarını hiç aralıksız diğerlerini aynı anda değil aralıklarla kullandım.yani sürekli kullandım.bir tane kan vitamin içemedim,et süt balık vb.hiçbir sey tüketmedim.kuru ekmek ve suyla ve 7 ay serumla geçirdim gebeliğimi.ama Rabbim e bin şükür fıstık gibi bir kızım var MAAŞALLAH,inşaallah zihinsel bir sorunu da olmaz.yani ALLAH çok büyük mecburen içtim ben onları ölümden dmöndüm sanki.Allah korur.ya hele dramamine falan nedir ki rahatlatıyorsa için eziyet çekmeye dewğmez........