- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.141
Bu bebeği öyle çok istedimki... 42 yaşında doğal yolla hamile kaldım doktorum mucize bebek diyor ama ben artık bebeğe sevinemiyorum bile çünkü 2 haftadır sürünüyorum. Derdim sadece mide bulantısı olsa neyse bende gastirit ve reflüye bağlı şiddetli sancılar oluyor. Geceleri uyuyamıyorum kıvranıyorum resmen. Böyle oluncada soluğu acilde alıyoruz. İlaçlar, serumlar vs biraz kendime geliyorum. Doktorum nexium, rene duo ve zofer verdi. Önceleri bebeğe zararı olur diye kullanmak istemedim ama midem delinme aşamasına gelince mecbur kaldım.
Hayattan soğudum ben, depresyondayım hergünü ağlayıp sızlayıp geçiriyorum. Sürekli mide boşalması yaşıyorum, açım ve sadece çorba patates kaşarlı tost komposto yiyebiliyorum.
Kusmaktan dilim yara oldu sanki.
8+2 yim şuan allahım ne kadar sürecek bu çile(( iyi beslenemediğim için kolumu kaldıracak halim yok evde yapayalnız yatıyorum tüm gün.
Allah dualarımı yalvarmalarımı kabul etsinde bitsin bu çile![]()
kıyamam canım benim çok geçmiş olsun benim annem de 42 yaşında doğum yaptı son kesemiz kız kardeşim var çok tatlı ok zeki şuan 10 yaşında Allah yardımcımız olsun ben de sen gibiydim süründüm ağladım günlerce