Ben de içimden adamları bi salın dedim.Şu adamları biraz rahat mı bıraksanız acaba? Banyo süresine kadar hesaplayıp buradan mastürbasyon yaptığını çıkaracak kadar odağınıza almayın eşlerinizi. Ayrıca yaparsa da yapar. Bozulacak bir şey yok.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.Bence kendinize bebeğin sağlığına odaklanın.Ortada bir sorun yokken cinselliğin olmaması sorun olur ama hamilesiniz ve tüp bebekle olmuş.Adamın korkması gayet normal.Kızlar selam 33 haftalık hamileyim tüp bebek gebeliğiilk 3 ay dusuk tehlıkem vardı cınsellık yoktu daha sonra haftada 1 -2 kez de olsa eşimle ilişkiye girerdik tabi eskisi kadar rahat olamasak da doktorumuz yasaklamamıştı eşim ilk günden beri ilişki konusunda çok korkuyo bebege bısey olur dıye 2 haftadır da cinselliğimiz yok sordumda fazla belli etmese de korkusundan yanaşmadının farkındayım ama dün duşa girdinde biraz uzun kaldı anladım kı galıba mast yapıyo ( telefonla girmez duşa ) bende az bu olaya bozuldum ama utandırmamak için yüzüne karşı soylemedım sizce bunu soylıyımmı tepkı koysammı yoksa abartıyomuyum ??
Hem tüp bebek hem ileri haftadasın hem de düşük tehliken varmışKızlar selam 33 haftalık hamileyim tüp bebek gebeliğiilk 3 ay dusuk tehlıkem vardı cınsellık yoktu daha sonra haftada 1 -2 kez de olsa eşimle ilişkiye girerdik tabi eskisi kadar rahat olamasak da doktorumuz yasaklamamıştı eşim ilk günden beri ilişki konusunda çok korkuyo bebege bısey olur dıye 2 haftadır da cinselliğimiz yok sordumda fazla belli etmese de korkusundan yanaşmadının farkındayım ama dün duşa girdinde biraz uzun kaldı anladım kı galıba mast yapıyo ( telefonla girmez duşa ) bende az bu olaya bozuldum ama utandırmamak için yüzüne karşı soylemedım sizce bunu soylıyımmı tepkı koysammı yoksa abartıyomuyum ??
Hiç hamile kalmadım ama cinsellik neden yasak onu anlamadım? olsa olsa cinsel ilişki/penetrasyon yasaktır ama seks penetrasyon dışında milyon tane şey içeriyor? Ben şimdi canım istese kocama oral seks yapsam veya o bana yapsa yasssah mı gebelikte bu fjjfjksxxxKızlar selam 33 haftalık hamileyim tüp bebek gebeliğiilk 3 ay dusuk tehlıkem vardı cınsellık yoktu daha sonra haftada 1 -2 kez de olsa eşimle ilişkiye girerdik tabi eskisi kadar rahat olamasak da doktorumuz yasaklamamıştı eşim ilk günden beri ilişki konusunda çok korkuyo bebege bısey olur dıye 2 haftadır da cinselliğimiz yok sordumda fazla belli etmese de korkusundan yanaşmadının farkındayım ama dün duşa girdinde biraz uzun kaldı anladım kı galıba mast yapıyo ( telefonla girmez duşa ) bende az bu olaya bozuldum ama utandırmamak için yüzüne karşı soylemedım sizce bunu soylıyımmı tepkı koysammı yoksa abartıyomuyum ??
Bazı durumlarda, özellikle düşük riskinde bunlar da yasak. Çünkü mesele penetrasyon değil kasılmalar.Ben şimdi canım istese kocama oral seks yapsam veya o bana yapsa yasssah mı gebelikte bu fjjfjksxxx
Ay nasıl kafalar ya ne diyeceksiniz adama gerçekten sanki sizi aldatmış. Vallahi biz Türk kadınları bazen çekilecek dert değiliz ya. 2. Bebeğime hamileyim riskli olduğu için bebeği öğrendiğimiz gün tamamen rafa kalkıyor ilişki. E şimdi adamın peşinde gezip aaa nasıl yaparsın böyle bişeyi deyip bide utandırayım mı. Ne kadar ayıp ya biraz özgüven diyorum . Çok doğal bu tür şeyler. Sizin düşünmeniz gereken asıl konu bebeğiniz olmalı. Sağlıkla vaktiyle kavuşun inşallahKızlar selam 33 haftalık hamileyim tüp bebek gebeliğiilk 3 ay dusuk tehlıkem vardı cınsellık yoktu daha sonra haftada 1 -2 kez de olsa eşimle ilişkiye girerdik tabi eskisi kadar rahat olamasak da doktorumuz yasaklamamıştı eşim ilk günden beri ilişki konusunda çok korkuyo bebege bısey olur dıye 2 haftadır da cinselliğimiz yok sordumda fazla belli etmese de korkusundan yanaşmadının farkındayım ama dün duşa girdinde biraz uzun kaldı anladım kı galıba mast yapıyo ( telefonla girmez duşa ) bende az bu olaya bozuldum ama utandırmamak için yüzüne karşı soylemedım sizce bunu soylıyımmı tepkı koysammı yoksa abartıyomuyum ??
Bizde de birkac hafta onceye kadar 10 gunde 1 falan oluyordu ama doktor 24 haftadan sonra pek onermiyorum dedi bizimki de tup bebek. Zaten hiic canim istemiyor. Esim bazen yanastiginda da yardimci oluyorum diyeyim ama keske kendi isini kendi halletse modundayim su andaKızlar selam 33 haftalık hamileyim tüp bebek gebeliğiilk 3 ay dusuk tehlıkem vardı cınsellık yoktu daha sonra haftada 1 -2 kez de olsa eşimle ilişkiye girerdik tabi eskisi kadar rahat olamasak da doktorumuz yasaklamamıştı eşim ilk günden beri ilişki konusunda çok korkuyo bebege bısey olur dıye 2 haftadır da cinselliğimiz yok sordumda fazla belli etmese de korkusundan yanaşmadının farkındayım ama dün duşa girdinde biraz uzun kaldı anladım kı galıba mast yapıyo ( telefonla girmez duşa ) bende az bu olaya bozuldum ama utandırmamak için yüzüne karşı soylemedım sizce bunu soylıyımmı tepkı koysammı yoksa abartıyomuyum ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?