Gebelikde cinsellik olmamasııı korku

Kızlar selam 33 haftalık hamileyim tüp bebek gebeliği 🥰 ilk 3 ay dusuk tehlıkem vardı cınsellık yoktu daha sonra haftada 1 -2 kez de olsa eşimle ilişkiye girerdik tabi eskisi kadar rahat olamasak da doktorumuz yasaklamamıştı eşim ilk günden beri ilişki konusunda çok korkuyo bebege bısey olur dıye 2 haftadır da cinselliğimiz yok sordumda fazla belli etmese de korkusundan yanaşmadının farkındayım ama dün duşa girdinde biraz uzun kaldı anladım kı galıba mast yapıyo ( telefonla girmez duşa ) bende az bu olaya bozuldum ama utandırmamak için yüzüne karşı soylemedım sizce bunu soylıyımmı tepkı koysammı yoksa abartıyomuyum ??
Ne olmuş yani? Ben 37de doğurdum ilişkiyi 35te bıraktık. Üstüne 50 gün kanama lohusalıl derken siz düşünün. Ben eşim banyoda kendi işini görüyor sanıyordum yapmamış. Yapsa da kızmazdım yani. Salın biraz erkekleri, kendi pipileriyle oynamak istiyorlarsa zorunlu durumda bırak yapsın kardeşim nolcak

Bende sandım ki başka kadına gidecek diye korktunuz… hormonel durum anlıyorum ama kendinizi teselli edin. Geçecek bunlar. Ve daha zorları gelecek🤪

Adamin elini kesin en iyisi 🥴
Aldatmis gibi tuhaf bir tavra burunmussunuz
Adamin dus süresini falan hesaplamaniz hic normal degil

Kızlar selam 33 haftalık hamileyim tüp bebek gebeliği 🥰 ilk 3 ay dusuk tehlıkem vardı cınsellık yoktu daha sonra haftada 1 -2 kez de olsa eşimle ilişkiye girerdik tabi eskisi kadar rahat olamasak da doktorumuz yasaklamamıştı eşim ilk günden beri ilişki konusunda çok korkuyo bebege bısey olur dıye 2 haftadır da cinselliğimiz yok sordumda fazla belli etmese de korkusundan yanaşmadının farkındayım ama dün duşa girdinde biraz uzun kaldı anladım kı galıba mast yapıyo ( telefonla girmez duşa ) bende az bu olaya bozuldum ama utandırmamak için yüzüne karşı soylemedım sizce bunu soylıyımmı tepkı koysammı yoksa abartıyomuyum ??

Hanfendi gerçekten hocanızın bir defalıgına telefonla duşa girip mastürbasyon yapmasını dert edinip buraya yazmaya üşenmediniz mi ya? Ya ne tepki koyacaksın buna, istediğini yapar adam bırakın şu herifleri ya.

Bazi adamlara cidden uzuluyorum yahu, biraz rahat birakin bazen hiçbir sey olmasa da insan kendi kendine bazi seyleri yasamak isteyebilir yahu.

Back
X