Gebelikde diş ağrısı

eos

17.11.08
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
1.455
3
66
40
Çanakkale
kızlar ya bnm 3-4 gundur dişlerim çok ağrıyor sizdede varmı ? ağrı kesici kesmiyor delircm ya

hele sabahları uyanınca nasıl ağrıyo canım anlatamam dişleri bırak diş etleri bile ağrıyo şişiyormuş gibi geliyo ama hamılelıkte illakı olurmuş duymuştum bunu onun ıcın önemsemedım

son 1 haftam canım ya. tum gün geçmiyor diş ağrım ya delircek gibi oluyorum :2:

son 1 haftam canım ya. tum gün geçmiyor diş ağrım ya delircek gibi oluyorum :2:

hmm Allah kurtarsın canım, benimde öyle bi sorunum vardı delircek gibi oluyordum hamileliğimin 2.ayında falan. doktoruma sordum hiç bir yan etkisi olmaz ne işlem yaptırmak istiyorsan yaptırabilirsin demişti. indim dişçi bölümüne anlattım gebe olduğumu ilk önce iltihap kurutucu verdi 1 hafta onu kullandım okudum prespektüsünü hamileler kullanabilir yazıyordu hoş doktorunda başının etini yemiştim yan etkisi olmaz dimi diye... eğer ilacı kullanmazsam yan etkisinin olacağını söyledi. iltihabın damar yoluyla bebeğe geçip ciddi zarar vereceğini, 1 hafta ilaç kullandım gittim çektirdim ohhh rahatm şuan 5,5 aylık hamileyim. ne diş ağrım var ne bişey bebeğimde maşallah turp gibi. aslında kanal tedavisi gerekli ama bu şartta röntgen çekmek riskli olabilir dedi çekiyim mi dedi ağrısındansa çekin dedim ve kurtuldum.

canım senın 1dişinmı agrıyorduda çektırdın.bnım butun dişlerim ağrıyo sankı hepsi dökülecek gibi

son ayım müdahele yapılmıyor cnm. iki taraftada 2 diş ağrıor. gece uyanıyorum ağrıyor uyuyorum ağrıyor sbh kalkıyorum ağrıyor parol içiyorum geçmiyor. ne yapcm bilmem

Son düzenleme:
son ayım müdahele yapılmıyor cnm. gece uyanıyorum ağrıyor uyuyorum ağrıyor sbh kalkıyorum ağrıyor parol içiyorum geçmiyor. ne yapcm bilmem

minoset de içebilirsin. olmadı enteresan bi takdiğim var benim kolanya sürüyorum uyuşturup geçiriyor aklına bulunsun. pamuğa kolonya dök dişine bastır.

canım senın 1dişinmı agrıyorduda çektırdın.bnım butun dişlerim ağrıyo sankı hepsi dökülecek gibi

aslında bir dişin ağrıyor ama diş etlerinden diğerlerine de vuruyr ağrısı. benim de öyleydi sağ tarafım altlı üstlü ağrır diş etlerim şişerdi

eşimde sölemişti bunu zararı olur diye yapmadım ama yapayım hmn işe yarıyor demekki.

eşimde sölemişti bunu zararı olur diye yapmadım ama yapayım hmn işe yarıyor demekki.

yutmadğın müddetçe sıkıntı yok dikkat et. zaten yutmak istemicksin sür damaklarına dişine falan bak faydasını çok görüceksin.

ahhh canım ya ALLAH kolaylık versin .cok zor olur tuzlu suyla bol bol gargara yap benım oylegectı ...tabııı en son noktadaysa hıc bır sey fayda etmıyor ..suan 7 aylık hamıleyım ve suana kadar 2 tane dişimi çektirmek zorunda kaldım ..umarım gecerrr

diş etim ve bir azı dişim ağrıyor kızlar dolgu var birde içinde neden sizce çürüdüğünden midir?yemek yerken üstüne bile basamıyorum.25.haftamdayım.dr.a gitmelimiyim

:44:
diş etim ve bir azı dişim ağrıyor kızlar dolgu var birde içinde neden sizce çürüdüğünden midir?yemek yerken üstüne bile basamıyorum.25.haftamdayım.dr.a gitmelimiyim

bence sen hemen doktora git neden dersen 16_24 haftalar arasi cok rahat disciye gidebilirsin demisti doktorum bir hafta gecmissin bir sey olmaz. bak sonrasi hic cekilmez yani koca gobekle disci koltugunda hic oturulmuyor. hic korkma benim bir disim cekildi iki dolgu yapildi ve doktorum hcibir sakincasi olmadigini soyledi hep. daha cok haftan var onunde agri sizi curuk bebege daha cok zarar verir bence hemen git neyse tedavin ol sen de bebegin de rahat et kalan zamanda.

doğu söylüyosun da dr. tedavi ederken uyuşturuyor dişi ilaç alıyor bünye sonuçta ondn korkuyorum bebeği kötü etkiler midiye sonuçta dişçi bu ne anlasın gebelikten.kadın doğumcularda diçilerin kullandığı ilaçlardan anlamaz diye üşünüyorum karar veremedim.tamamen bebeği düşündüğümden yani yoksa ben ne ağrılar çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…