Tez zamanda kolayliklarla çıkartsın inşallah.
Bizde suan bu dönemdeyiz. Yaptıklarımı anlatayım. Karanfillk zeytin yağı hazırlıyorum minik kavanozlara 2 3 tane şeklinde. Onlar buz dolabında 1 2 gün bekliyor bekledikçe yağ donuyor. Sürmesi kolay oluyor böyle olunca. O biraz hafifletiyor ağrısını. Dondurucuya ıslatıp dış fircalarini atıyorum donmus halde ya eline veriyorum yada karanfilli yağa batırıp veriyorum. Ya kendisi kasıyor yada ben fırçalar gibi sürüyorum. Tedagili uyku öncesinde veriyorum hem uykuya dalista rahatlik sağlıyor. Gün içinde tedagil bize pek faydası olmadı. Evde kendim tarhanali kraker yapmıştım. Onu buzlukta tutuyorum eline veriyorum hem besleniyor hem kasıyor hemde patlayacak durumda ise yardımcı oluyor. Calpolu de uyku öncesi veriyorum uyumazsa zaten bütün hersey çok daha zorlasiyor o yüzden uyku vakitlerinde veriyorum. Ayrıca ev içinde yada dışarı gittiysem küçük silme şeklinde gibi kulahta dondurma veriyorum eline. Bu yaptığım şeylerin hepsi soğuk halde sabit duruyor hep elimin altinda. İhtiyaç durumunda hemen uygulama yapiyorum