snglfhr Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2014 67 11 38 36 7 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi snglfhr #1 Kullanilirmi organik diye biliyorum ama nette pek bişey yazmıyor hamile iken kullanan var mi
yummyysweets Mucizelerimmm .. :) Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2016 757 656 23 8 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi snglfhr #2 Ersağ nın ürünlerini bizzat kullanıyorum canım . Kullanabilirsin hiçbir problem olmaz . Tamamen organik bir ürün çünkü.
Ersağ nın ürünlerini bizzat kullanıyorum canım . Kullanabilirsin hiçbir problem olmaz . Tamamen organik bir ürün çünkü.
snglfhr Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2014 67 11 38 36 8 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi snglfhr #3 Teşekkür ederim canım sagol
classoptik Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2012 14 1 86 8 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi snglfhr #4 snglfhr .!.: Teşekkür ederim canım sagol Genişletmek için tıkla... Hamileliğiniz de kullandınız mı acaba ? Tereddüt ettim yardımcı olursanız sevinirim
snglfhr .!.: Teşekkür ederim canım sagol Genişletmek için tıkla... Hamileliğiniz de kullandınız mı acaba ? Tereddüt ettim yardımcı olursanız sevinirim
Dilekbltylmz1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 8.309 5.625 198 37 8 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi snglfhr #5 classoptik .!.: Hamileliğiniz de kullandınız mı acaba ? Tereddüt ettim yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... bu azaltici mi dokucu mu acaba ya cok zor oluyo gebeyken temizlenmesi.dokucuyse bende kullanaym.sekilden sekile girmekten iyidr
classoptik .!.: Hamileliğiniz de kullandınız mı acaba ? Tereddüt ettim yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... bu azaltici mi dokucu mu acaba ya cok zor oluyo gebeyken temizlenmesi.dokucuyse bende kullanaym.sekilden sekile girmekten iyidr