GEBELIKDE GLIKOZ TSH ENFEKSIYON

Karpatya0180

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
484
572
23
arkadaslar suan 7 haftalik gebeyim.
bundan once 3 kaybim oldu.
suan corasprnle kan sulandrci ignede kullaniyorum.
doktor rutin tahlil istedi.
Aclik kan sekeri 93 cikti
Tsh hrp normal ken benim gebelikden once simdi 3.49 cikti
idrar yolunda enfeksiyon cikti.
hersey okadar ust uste geldiki napcagimi sasrdm basina gelen varmi neler yapip atlattiniz

Aynı benim gibisiniz.Şekerim yokken 100 çıktı triodim de sizin gibi.şeker için diet yapıyorum.trioid için ilaç kullanıyorum 29 haftalık gebeyim şu ana kadar sağlıkla geldik bakalım inşallah sağlıkla doğar

Tsh için mutlaka endokrin bölümüne gidip doktorunuzun uygun gördüğü dozda ilaca başlamalı ve düzenli kullanmalısınız. Enfeksiyon için hamilelerin de kullanabildiği tek dozluk antibiyotiklerden vericeklerdir muhtemelen. Şeker için de uygun bi diyet başlatabilirler. Çok yüksek olması durumunda insülin iğnesi başlıyolar diye biliyorum. Az yüksekse uygun bi diyetle devam ediyolar sanırım. Allah şifanızı versin inşallah.

ya demekki gebelik etkiledi hormonlari sekeri vs hepsi firladi alt ust oldu diyete basladik tsh icinde hap verdi 25 mgc amabyarisini ic sabah ac dedi...
az gbi geldi ama degerim 3.49 du zaten ayda bir kontrol edecegiz artik.
seker olcum cihazi aldm eczaneden raporla verdiler cok dandik cin mali geldi imaallah dogru ölçer

cok tesekkurler yanit verdigin icin arkadasim.
insallah Rabbim aifa verir saglikla su sureci atlatirim dedigin gbi de oldu. bakalim diyey bi yondende iyi aanirim saglikli beslenme ve gebelikde kilo almama acisindan :)

cok tesekkurler yanit verdigin icin arkadasim.
insallah Rabbim aifa verir saglikla su sureci atlatirim dedigin gbi de oldu. bakalim diyey bi yondende iyi aanirim saglikli beslenme ve gebelikde kilo almama acisindan :)
Diyabet diyetine uyan tüm tanıdıklarım mimimum kilo alarak tamamladılar gebeliklerini:) korkmayın hepsi çözümü olan şeyler çok şükür. Allah dermansız dert vermesin

Benim tsh ta yüksekti ilk hamileliğimde sonrasında nodül çıktı ama çok sukur ne bebeği ne beni etkiledi.hamile iken ayrıca idrar yolu enfeksiyonu oldum ve hatta bu sebepten hastanede yattım tedavi oldum şu an bebeğim de ben de çok saglikliyiz masallah merak etme dua et hiçbir şey olmaz Allahın izni ile.tek dua et ve kontrollerini ihmal etme.

cok saol cnm cok tesekjulrer insallah bizde senn gbi saglikla aliriz kucaklarimjza

Sadece enfeksiyon hakkında bilgim var hamileliğin ilk aylarından beri idrar Yolu enfeksiyonum var ve sürekli tek dozluk ilaçlardan 4-5 adet kullanıyorum ilaçları ihmal etmeyin hiç sıkıntı değil enfeksiyon bol su için Benin son ayım hala enfeksiyon var ilaç kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum korkulacak birşey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…