gebelikde kanama ve kasıklarda ağrı

Superisi_8662

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
127
83
18
Merhaba arkadaşlar
2 hafta önce büyükbabamın vefat ettiği gün hamile olduğu öğrendim beklenmesik bir gebelikti çünkü 20 ekimde kalp atışını duymak için doktora gittiğimde 9 haftalık bebeğimin anne karnında öldüğünü öğrenmiştim onun acısı bitmeden peşinden bir başka acıda tekrar hamile olduğumu doktorumdan öğrendim
Tekrar düşecek diye korkarken sanırım korkularımla yüzleşme vaktim geldi 4 haftalık şuan bebeğim ama kanamam var kahwe rengi lekelenme ile başladı ara ara şuan kanamada oluyor dün gece kasıklarımın ağrısından çok uyandım buakşamda kasıkda ağrı başladı şuan yattığımda daha çok hissediyorum ağrıyı we kanamada adet gibi olmasada ara ara oluyor çok korkuyorum
Benim gibi bu durumları yaşayan arkadaşlarım var mı acaba

Çok geçmiş olsun. Dr gittin mi. İlk haftalarda çoğu kadın yaşıyor bu durumu . Bende yaşadım çok şükür geçti inşlh seninki de geçer

Canım şu anda benimde var kahverengi fakat Dr pek önemsemedi.dinlenceksin bol bol dedi takip edeceğiz yapcak bişey yokmuş.hemen kötü düşünme ne olur

Merhaba hemen doktora git geç kalma hemde hastanenin acil bölümüne git benimde öyle kanamam vardı ben evde bekledim is yapmaya devam ettim kanamam artınca gittim her şey için geçti Bebeğimi kaybettim

Çok geçmiş olsun. Dr gittin mi. İlk haftalarda çoğu kadın yaşıyor bu durumu . Bende yaşadım çok şükür geçti inşlh seninki de geçer

Canım şu anda benimde var kahverengi fakat Dr pek önemsemedi.dinlenceksin bol bol dedi takip edeceğiz yapcak bişey yokmuş.hemen kötü düşünme ne olur

Merhaba hemen doktora git geç kalma hemde hastanenin acil bölümüne git benimde öyle kanamam vardı ben evde bekledim is yapmaya devam ettim kanamam artınca gittim her şey için geçti Bebeğimi kaybettim

Arkadaşlar çok üzgünüm dış gebelik warmış sancilar we kanamalar o doktordan bu doktora bitap oldum gercekten bi doktora gidiodum o hemen ameliyata alicakti ilk gebeligimde benimle ilgilenen doktora gittik bide bu dkktoruma danisalim dedik sagolsun bu doktorum degerlerim 10 binin altinda oldugu icin ilwc tedawisi uyguluyor suan dualarinizi esirgemeyin ameliyat tehlikeli insallah cerrahi islem olmadan halledilir

Çok geçmiş olsun Can'ım . Sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşlh üzülme

Çok geçmiş olsun insallah ameliyatsız halledilir

Cok gecmis olsun canim Allah istedigin bi vakit saglikli bir gebelik nasip etsin
Cok gecmis olsun canim insallah cabucak sorunsuz halledersin
Cok gecmis olsun canim Allah istedigin bi vakit saglikli bir gebelik nasip etsin
Çok geçmiş olsun Can'ım . Sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşlh üzülme
Cok gecmis olsun canim insallah cabucak sorunsuz halledersin
Hepinizden Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin inşallah öncelikle ameliyat olmadan ilac tedawisi ile sorunum çozulur cok korkuyorum ameliyattan
Ayrica rabbim sizlerin ewlatlarini korusun sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin

canım ben seninle aynı durumdayımm 15 gün boyunca kanamam oldu her gün kahverengi bazende kan görüyordum her gün Dra gidiyordum hatta bi ara Dr bu bebek düşecek dedi . . çok şükür birsey olmadı şimdilik iyi sadece allaha teslim ol ona bırak zaten senin için hayırlı ise allah sana onu nasip edecektir gönlünü ferah tut hiç üzülme ama sürekli de Dra git ve tevekkül et . . rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin . .

Canım ben kesinleşti dış gebelik geçiriyormuşum hatta benim bu 2. Gebeliğimdi ilk gebeliğimde bebeğimin karnımda öldüğünü kalp atışını dinlemeye gittiğim gün öğrendim o şoktan sonra birdaha doktoruma gidemedim 2. Gebeliğimi ögrendigim gün dedemin vefat ettiği gündü oyüzden hiçbirşey anlayamadım derken dedim biraz gitmicem doktora biraz buyusun tekrar aci yasamak istemiyorum zaten icimiz yaniyor ki dedemden 4 ay öncede anneannem wefat etmisti düşün sirayla anneannem sonrasinda 9. Haftalik bebegim sonrasinda buyukbabam simdide bu bebegim cokkk zor ya hemde cok zorrr şuan beklemedeyim canim emseye gidiyodum ordaki doktorum karin icindeki kan sivisinin yogunlugunlugunu gorunce ertesi gun tekrat cagirdi we tekrar beta hcg degeri we hemogramima bakti karin icindeki kan sivisi cok sukur azalmisti ama beta degeri yukseldigi icin tekrar yrn gelmemi deger yukselmesi durumunda ameliyata alinacagimi soyledi cok korktum esimin sayesinde ilk doktoruma gittik zorla da olsa doktorum karin icindeki kan sivimin azalmasindan dolayi we beta degerinin 10.000 nin altinda olmasindan dolayi iğne ile tedawiye başladık inşallah atlatirim ameliyat olmadan bakalim yrn tekrar gidicem doktora insallah degerlerim düşer lutfen dua edin

rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…