K Kyac Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2021 2 2 1 27 14 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kyac #1 Kızlar adet olacakmış gibi şişkinlik gebelik belirtisi mi adetim 3 gündür geçiyo göğüslerim de çok sancı var şişkinlik var gebemiyimdir sizce
Kızlar adet olacakmış gibi şişkinlik gebelik belirtisi mi adetim 3 gündür geçiyo göğüslerim de çok sancı var şişkinlik var gebemiyimdir sizce
Y yldz1725 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2020 673 546 33 33 14 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kyac #2 Kyac .!.: Kızlar adet olacakmış gibi şişkinlik gebelik belirtisi mi adetim 3 gündür geçiyo göğüslerim de çok sancı var şişkinlik var gebemiyimdir sizce Genişletmek için tıkla... her kadının hamilelik belirtisi farklıdır yarın mutlaka bi test yapın çıkacaktır İstediğiniz bir hamilelikse dilerim hamilesinizdir
Kyac .!.: Kızlar adet olacakmış gibi şişkinlik gebelik belirtisi mi adetim 3 gündür geçiyo göğüslerim de çok sancı var şişkinlik var gebemiyimdir sizce Genişletmek için tıkla... her kadının hamilelik belirtisi farklıdır yarın mutlaka bi test yapın çıkacaktır İstediğiniz bir hamilelikse dilerim hamilesinizdir
K Kyac Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2021 2 2 1 27 14 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kyac #3 yldz1725 .!.: her kadının hamilelik belirtisi farklıdır yarın mutlaka bi test yapın çıkacaktır İstediğiniz bir hamilelikse dilerim hamilesinizdir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah hamileyimdir
yldz1725 .!.: her kadının hamilelik belirtisi farklıdır yarın mutlaka bi test yapın çıkacaktır İstediğiniz bir hamilelikse dilerim hamilesinizdir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah hamileyimdir
Y yldz1725 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2020 673 546 33 33 14 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kyac #4 Kyac .!.: Teşekkür ederim inşallah hamileyimdir Genişletmek için tıkla... Senin için dua edeceğim hayırlısı ise Rabbim nasip etsin inşallah
Kyac .!.: Teşekkür ederim inşallah hamileyimdir Genişletmek için tıkla... Senin için dua edeceğim hayırlısı ise Rabbim nasip etsin inşallah