Gebelike kanama

Nasıl bir kanama yaşadınız acaba bende de 6. Gaftada başlayan bir kanama var 1 haftadır ara ara kanamam oluyorfu son iki gğndğr sanki adet oluyorum gibi kasık ağrısı ile birlikte kanamam var rahmimde bir kanama alanı var dedi doktor bebeği iki gün önce gördük büyümüş ve sağlıklıydı böyle böyle geçecek dedi doktor progestan kullanıyorum senin kanaman nasıldı 🥹
15.haftadayım suan daha gecen hafta carsamba yoğun kanamam oldu günde 3 progestan fitil kalçadan progestan igne birde makattan endol fitil kullanıyorum benim kanama rahimde kanama alanı kasıklarda ağrı yapan kasılmaymış meğer

Merhaba, bende 8. haftada lekelenme tarzında kanama yaşamıştım. İğne sayısını arttırdı ve ecopirini bıraktırmıştı doktorum. Doktorunuz ne dediyse mutlaka dinleyin ve dinlenin. Oğluşum doğdu 2 aylık oldu bile korkmayın allahın izniyle sizinle olacaktır.

15.haftadayım suan daha gecen hafta carsamba yoğun kanamam oldu günde 3 progestan fitil kalçadan progestan igne birde makattan endol fitil kullanıyorum benim kanama rahimde kanama alanı kasıklarda ağrı yapan kasılmaymış meğer
Çok geçmiş olsun 15. Hafta kanamanın çok sık görülmediği bir dönem geçti mi acaba kanamanız?

Çok geçmiş olsun 15. Hafta kanamanın çok sık görülmediği bir dönem geçti mi acaba kanamanız

Çok geçmiş olsun 15. Hafta kanamanın çok sık görülmediği bir dönem geçti mi acaba kanamanız?
Çok şükür şuan yok bu kanama konusunda birçok doktora gittim hicbirsey demediler irade hocadan doğum paketi aldık geçen çarşamba muayne edince kasılmalar var dedi 1 saat gecmeden kanama geldi dün tekrar kontrole gittigimde kasılmalar devam ediyo dedi ektradan magnezyum yazdı

Back
X