Gebelikkk

Bettyy10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
6
4
1
27
Merhaba sizce hamile miyim reglim 1 gün gecikti regl belirtileri yok yakın zamanda olmayacağım gibi. Bu testi bugün yaptım ikinci çizgi silik ama sizce sonuç nedir ?

Eklentiler

• 333BBF8E-899D-418F-ABAE-BF5996A522AB.webp
    333BBF8E-899D-418F-ABAE-BF5996A522AB.webp
    9 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba sizce hamile miyim reglim 1 gün gecikti regl belirtileri yok yakın zamanda olmayacağım gibi. Bu testi bugün yaptım ikinci çizgi silik ama sizce sonuç nedir ?
Bir de bundan birkaç gün önce de bir günlük bi sürede leke şeklinde geldi bitti hemen yerleşme kanaması olabilir mi ?

Olabilir ama net olanı doktor söyler. Siz yarın kadın doğuma gözükun bence.
Erken mi acaba biraz beklesem mi diye kararsız kaldım yarın veya diğer gün aile hekimine kan versem sonuçlarda daha net belli olur
Kuşkuya mahal olmaksizin hamilesiniz. Böyle söyleyince de Rahmi Hoca gibi hissettim kendimi 😁😁
teşekkür ederim hocam 😂😂

Erken mi acaba biraz beklesem mi diye kararsız kaldım yarın veya diğer gün aile hekimine kan versem sonuçlarda daha net belli olur mu acaba
Yerinizde olsam yarın hemen aile hekimine kan veririm. Ve gebeliği netleştiririm. 2 gün sonra kan testini tekrarlayıp düzenli artıyor mu bakın. Max 1 hafta sonrasına da randevu alıp doktora görünün bence

Yerinizde olsam yarın hemen aile hekimine kan veririm. Ve gebeliği netleştiririm. 2 gün sonra kan testini tekrarlayıp düzenli artıyor mu bakın. Max 1 hafta sonrasına da randevu alıp doktora görünün bence
Evet kadın Doğumdan randevu alıp gideyim ama yarın aile hekimine kan vermeye gideceğim teşekkür ederim

Back
X