- 15 Haziran 2025
- 63
- 48
- 3
- 25
- Konu Sahibi Anonimsiii
-
Canım tarihi yanlış girmişler zannedersem ama gebelik var sanırım18 haziranda gidip beta verdim. 19 haziranda da sonucu almaya gittiğimde laboratuvarda teknik bi sorun olmuş galiba sonuç görünmüyor bugün tekrar kan verin dedi ben de verdim ve ertesi gün yani dün gidip sonuçlari aldim. Doktor 202 dedi. Az önce e nabiza baktim 2 tane sonuç düşmüş. Biri 202 biri de 107. Ama 202 olanin tarihinde 20 haziran yaziyor, 202 olanin ise 19 haziran yaziyor. Ne demek bu
Ama tarihlere göre değer düşmüşCanım tarihi yanlış girmişler zannedersem ama gebelik var sanırım
Sıkma canını belki o düşük olan ilk verdiğin tahlil olabilir yarın yada öbür gün tekrar ver emin olmak istersen inşallah vardır bebişAma tarihlere göre değer düşmüş
Pazartesi tekrar vereceğim inşallah benim için en güzeli olur Rabbim hepimizin gönlüne göre versinSıkma canını belki o düşük olan ilk verdiğin tahlil olabilir yarın yada öbür gün tekrar ver emin olmak istersen inşallah vardır bebiş
Âmin canım inşallah bende tekrar vericem bakalım ilk sonucun 53,66 çıktı benimde çok erken öğrendim daha önce kimyasal oldum o yüzden pazartesi yada salı yine kan vercemPazartesi tekrar vereceğim inşallah benim için en güzeli olur Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
İnşallah yükselir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canımÂmin canım inşallah bende tekrar vericem bakalım ilk sonucun 53,66 çıktı benimde çok erken öğrendim daha önce kimyasal oldum o yüzden pazartesi yada salı yine kan vercem
İnşallah yükselir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım
İnşallah yükselir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım
18 haziranda gidip beta verdim. 19 haziranda da sonucu almaya gittiğimde laboratuvarda teknik bi sorun olmuş galiba sonuç görünmüyor bugün tekrar kan verin dedi ben de verdim ve ertesi gün yani dün gidip sonuçlari aldim. Doktor 202 dedi. Az önce e nabiza baktim 2 tane sonuç düşmüş. Biri 202 biri de 107. Ama 202 olanin tarihinde 19 haziran yaziyor, 107 olanin ise 20 haziran yaziyor. Ne demek bu
Canım ilk kan olabilir . Hani dedin ya problem olmuş büyük ihtimal o kandır onu daha önce verdiğin için normal bir şekilde düşük ikinci verdiğine göre ama yine hem tekrardan pazartesi kan var hem de şöyle görüş yani nerede vermişsen onayla görüş tarihi düzeltirler tarihi düzeltirler18 haziranda gidip beta verdim. 19 haziranda da sonucu almaya gittiğimde laboratuvarda teknik bi sorun olmuş galiba sonuç görünmüyor bugün tekrar kan verin dedi ben de verdim ve ertesi gün yani dün gidip sonuçlari aldim. Doktor 202 dedi. Az önce e nabiza baktim bir sonuç daha düşmüş. 107 yazıyor. 202 olanin tarihinde 19 haziran yaziyor, 107 olanin ise 20 haziran yaziyor. Ne demek bu tarihlere göre değer düşmüş. Ama şöyle bir şey var ki 107 çıkandaki tarih ve saatte hiçbir şekilde kan vermedim bir şey yapmadım evdeydim. Dün 202 girilmişti sisteme ondaki tarih ve saat doğru gerçekten de bir gün öncesinde 15.33’te kan vermiştim. Bugün de 107 girilmiş
Evet canım dediğim gibi 107 yazan raporda hiçbir şekilde o tarihte tahlil yaptırmadım. Ben sadece 18 ve 19’da tahlil yaptım. Sanırım 18’dekini direkt 20 diye girmişlerC
Canım ilk kan olabilir . Hani dedin ya problem olmuş büyük ihtimal o kandır onu daha önce verdiğin için normal bir şekilde düşük ikinci verdiğine göre ama yine hem tekrardan pazartesi kan var hem de şöyle görüş yani nerede vermişsen onayla görüş tarihi düzeltirler tarihi düzeltirler
Evet canım dediğim gibi 107 yazan raporda hiçbir şekilde o tarihte tahlil yaptırmadım. Ben sadece 18 ve 19’da tahlil yaptım. Sanırım 18’dekini direkt 20 diye girmişler
202 dediğin kanı kaçında verdin çünkü mesela ben sağlık ocağında cuma kan vermiştim çıkmadı pazartesi günü tekrar hastanede verdim ama cuma günü versiigm kan sonucun e nabiza düştüğü günün tarihi yazıyordu düşmemiş yani değerin ilk verdiğin kanı sonrasinda girdikleri tarih çıktığı için öyle görünüyor kirkma18 haziranda gidip beta verdim. 19 haziranda da sonucu almaya gittiğimde laboratuvarda teknik bi sorun olmuş galiba sonuç görünmüyor bugün tekrar kan verin dedi ben de verdim ve ertesi gün yani dün gidip sonuçlari aldim. Doktor 202 dedi. Az önce e nabiza baktim bir sonuç daha düşmüş. 107 yazıyor. 202 olanin tarihinde 19 haziran yaziyor, 107 olanin ise 20 haziran yaziyor. Ne demek bu tarihlere göre değer düşmüş. Ama şöyle bir şey var ki 107 çıkandaki tarih ve saatte hiçbir şekilde kan vermedim bir şey yapmadım evdeydim. Dün 202 girilmişti sisteme ondaki tarih ve saat doğru gerçekten de bir gün öncesinde 15.33’te kan vermiştim. Bugün de 107 girilmiş
Konuşcam da işte valla stres oldum sabah sabah acaba 202’den 107’ye düşmüş olabilir mi gerçekten? Hangi ihtimal daha yüksekEvet canım senin kan verdiğin tarihi değilde onların sonucu çıkardığı tarihi girmişler muhtemelen de 18 de verdiğin 107 diye 19 da 202 çıkması çok normal ve korkma stres yapma pazartesi konuş yinede aklında soru işareti kalmasın
Korktum canım valla kimyasal diye mi düştü acaba dedim ama sonra baktım 107 diye bugün girilen sonuçta tahlil tarihi 20 haziran diyor ama ben 20 haziranda tahlil yaptırmadım202 dediğin kanı kaçında verdin çünkü mesela ben sağlık ocağında cuma kan vermiştim çıkmadı pazartesi günü tekrar hastanede verdim ama cuma günü versiigm kan sonucun e nabiza düştüğü günün tarihi yazıyordu düşmemiş yani değerin ilk verdiğin kanı sonrasinda girdikleri tarih çıktığı için öyle görünüyor kirkma
Bi laboratuvar olarak söylüyorum. İlk verdiğin kan ya kayboldu sonradan çıktı ortaya o yüzden sonuç tarihi geç girilmiştir. Yada testi yapan cihaz arızalanmıştır düzelince sisteme girilmiştir. Sonradan çıkan sonucun %90 ilk gün verdiğin kanKorktum canım valla kimyasal diye mi düştü acaba dedim ama sonra baktım 107 diye bugün girilen sonuçta tahlil tarihi 20 haziran diyor ama ben 20 haziranda tahlil yaptırmadım
Bende de aynısı olduğu için biliyorum sağlık ocakları zaten bu kan sonuclari yonunden baya geride sıkıntılı ama o girildiği gün tarihini atılmış çünkü için rahat olsun diye söylüyorum ben sadece 2 kere kan verdim ilk sağlık ocağında ikinci hastanede e sağlık ocağında verdiğim hastaneden sonra verilmiştir gibi gösteriyor çünkü kan sonucunu geç girdikleri için sıkma canını inşallah sağlıkla hayırlısı ile kucağına alırsın tatlımKorktum canım valla kimyasal diye mi düştü acaba dedim ama sonra baktım 107 diye bugün girilen sonuçta tahlil tarihi 20 haziran diyor ama ben 20 haziranda tahlil yaptırmadım
Benim dediğim ihtimal daha yüksek o senin bir gün önce olan kan sonucun. Zaten şöyle kendin diyorsun ben ayın 19'unda verdim ama 20'sinde vermedim şimdi 19'una verdin 2002 ise 107 olan daha önce vermiş olduğunKonuşcam da işte valla stres oldum sabah sabah acaba 202’den 107’ye düşmüş olabilir mi gerçekten? Hangi ihtimal daha yüksek
Canım bak onlar senin verdiğin tarihi değil kendi sonuçlarını çıkan dahi girmişler o yüzden aklın karıştı senin sen ayın 18'inde vermişsin ya onlar bir problem yaşanmış demek ki zaten doktorun da bunu sana söylemiş 18'inde olan vermiş olduğun kanın ayın 20'sinde çıktığı için 20'si diye girilmiş oraya yani olay bu eminim ki bu şekildedir bence korkulacak bir şey yok. Kesinlikle stres yapma eğer çok aklına takılıyorsa bir özele git kan ver en azından aklında soru işareti kalmasınKonuşcam da işte valla stres oldum sabah sabah acaba 202’den 107’ye düşmüş olabilir mi gerçekten? Hangi ihtimal daha yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?