• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikle alakalı çok acil lütfen bakın 🆘

Canım bak onlar senin verdiğin tarihi değil kendi sonuçlarını çıkan dahi girmişler o yüzden aklın karıştı senin sen ayın 18'inde vermişsin ya onlar bir problem yaşanmış demek ki zaten doktorun da bunu sana söylemiş 18'inde olan vermiş olduğun kanın ayın 20'sinde çıktığı için 20'si diye girilmiş oraya yani olay bu eminim ki bu şekildedir bence korkulacak bir şey yok. Kesinlikle stres yapma eğer çok aklına takılıyorsa bir özele git kan ver en azından aklında soru işareti kalmasın
Haklısın canım çok teşekkür ederim

Evet canım benim de içimi 20’de kan vermeyişim rahatlattı
Aynen canım çünkü doktorum da demiş ya Bir problem mi olmuş daha önceki kanında zaten o yüzden tekrar ikinci kanı vermişsin ama onları İlk kanı geç çıkardıkları için çıkardığı tarihe girmişler senin kan verdiğin tarihi değil
Haklısın canım çok teşekkür ederim
Ne demek rica ederim canım stresten uzak durmak gerekiyor bu durumda o yüzden takma kafana ♥️

18 haziranda gidip beta verdim. 19 haziranda da sonucu almaya gittiğimde laboratuvarda teknik bi sorun olmuş galiba sonuç görünmüyor bugün tekrar kan verin dedi ben de verdim ve ertesi gün yani dün gidip sonuçlari aldim. Doktor 202 dedi. Az önce e nabiza baktim bir sonuç daha düşmüş. 107 yazıyor. 202 olanin tarihinde 19 haziran yaziyor, 107 olanin ise 20 haziran yaziyor. Ne demek bu tarihlere göre değer düşmüş. Ama şöyle bir şey var ki 107 çıkandaki tarih ve saatte hiçbir şekilde kan vermedim bir şey yapmadım evdeydim. Dün 202 girilmişti sisteme ondaki tarih ve saat doğru gerçekten de bir gün öncesinde 15.33’te kan vermiştim. Bugün de 107 girilmiş
Büyük ihtimalle ilk verdiğini sonradan girdiler,sistem düzelince. Bir kez daha kan verin isterseniz başka bir yerde, içiniz rahat olsun.

Back
X