Gebelikte 16. Hafta

Dilara07abc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
158
65
18
31
Kızlar merhaba öncelikle 16 haftasında ilk gebeliğinde bebeğini hisseden var mı acaba Aralık 1 de doktor kontrolüm var doktorumu darlamak istemiyorum ama merakta ediyorum internette kelebek çırpınışı gibi hissedersiniz diyor ama ben hissetmiyorum endişeleniyorum

Canım ilk gebelikte 20 haftalarda hissedilirmiş yanı aslında erkende hareket edermiş ama ilk olduğundan farkedilmezmis bebek hareketi olduğu yanı soyle ki bebek daha büyüdüğünden hareketleri daha belirginleşecek.bende 16 haftadayım benim ikinci hamileliğim ama arada 7 sene var minik pit pit diye seyriyor ben ona yoruyorum ilk oğlumda da öyle olmustu cunku.hatta bizlerde kiz bebekler balık gibi kayar erkek bebeklerde seyirme gibi atar derler tabii büyüklerin söylediği hurafelerden bu kısaca hissetmemen çok normal daha erken hissetsen bile bagdastiramayabilirsin

Çok teşekkür ederim bende bir problem mi var daha erken mi gitmeliyim doktora diye düşündüm bir an ağrım sızım sancım falan çok şükür yok bunlar olmayınca da çok doktoruda rahatsız etmek istemedim çok teşekkür ederim umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Benimle doktor nerdeyse dalga geçmişti hisseder miyim deyince

20lerden sonra ancak hissediliyor ilk gebelikte sanırım

Benimle doktor nerdeyse dalga geçmişti hisseder miyim deyince

20lerden sonra ancak hissediliyor ilk gebelikte sanırım
Yaa o zaman normal ilerliyoruz bende panikledim ben neden hissetmiyorum diye birde doktoruma kızıyordum bana neden daha erken randevu vermedi gidip göreyim diye cevaplarınız için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız streslenmiştim dünden beri

Bende bişeyler hissediyo gibiyim ama tam olarak ona yoramıyorum ilk hamileliğim bilmediğim için anlamıyorum. Bende panik olmaya başlamıştım gitsem doktora niye hissetmiyorum bişey mi oldu acaba diye iyi oldu bunları okuduğum

Bende anlamadım o yüzden emin olamadım galiba erkenden hissetmek istiyoruz minikleri ondan bu telaş rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip etsin

Benim de ilk gebeliğim 19+4 te karın altında pıt pıt hareketlenmeler vardı. Endişelenmenize gerek yok hissetmek için daha erken

20 de kesin. Ben 17 18 de hissettim iki gebelikte de

Benim de ilk gebeliğim 19+4 te karın altında pıt pıt hareketlenmeler vardı. Endişelenmenize gerek yok hissetmek için daha erken
İyi bari az kalmış banada darısı bana olsun inşallah biraz erkenci davranmışım ben o zaman sağlıklı bir şekilde inşallah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İyi bari az kalmış banada darısı bana olsun inşallah biraz erkenci davranmışım ben o zaman sağlıklı bir şekilde inşallah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aminn. Bende öyleydim vallahi. İlk hamileliği olan arkadaşlarıma sorardım bir arkadaşım 12.hafta da hissettim dedi doktora dedim o hissediyor ben niye hissedemedim diye doktor güldü o bağırsak hareketidir 12. Haftada bebek hareketi mi olur dedi

Yaaa bende burada sizlerden sorup ôğrenmeseydim doktoruma ya mesaj atacaktım ya da kendim gidecektim niye hissetmiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…