gebelikte 2. hafta

ayca35dnz

Bu ben
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
210
37
48
Denizli
Cok soruyorum ama ilk yasadıgım duygu o yuzden heycanıma verin lütfen:) beta hcg pozitif idrar testi pozitif ama gec dollenme oldugu için tahmnmce su an 2 haftayı azcık gectik ama netten bakıyorum 2. Haftada yumurtlama hazırlanıyo diyo anlamadım simdi ben hamile miyim değil miyim lütfen yardım edin

Gebelik haftanızı son regl tarihinden hesaplamanız gerekiyor.
Hayırlı olsun bebeğiniz

Beta pozitif.elbetteki hamilesin dollenme gec olabilir bi hamile olmadgnz anlamina grlmz

Son adet tarihinizden hesapliyorsunuz.
Beklenen adet tarihinizde muhtemelen 4+
haftalik gebe sayiliyorsunuz.

Don adetım temmuz 15 20 arasydı net hatrlamıyorm agustosta adet gormedm doktorum su an 6 haftalık olması lazım ama gec dollenmış muhtemelen 2 haftalık anca dedi o yuzden tedirgnm netten baktım kafam iyice karıstı

2 . hafta diye bişey yok. 2. hafta da daha yumurta bile gelismez. nerden biliyorsun ikinci oldugunu

2 eylulde beta 108 4eylulde 252 cıktı agustosun 20snde adet gormem lazmdı gormedm yarın bida beta yaptrcam. İdrar testi yaptm 2 3 tane hepsi pozitf gosteryo ama ultrasonda gorunmedi doktor sadece kese hazrlanıyo dedi bu yuzden sancım var ilk deneyimim bende anlamadım yazılanları okuyup ona gore cevap verir misinz tsekkrler:)

sanki artisin daha fazla olmasi gerekiyordu.
ben seni yaniltmiyayim. sen hesabini son adet tarihine gore yap. nette hamilelik haftasını hesaplayan siteler var. bi ordan hesaplattir.

Gece gece uykum kaçtı valla içime dert oldu inş yarın guzel sonuc alırım persembe bida gircem ultrasona allahım hayırlısını versin artık

4unde 252 beta 7sinde yani bugun 666.5 cıktı normal mi sizce
Bence gayet iyi.. canim netice ne olursa olsun taktir allahtan kendini fazla hirpalama doktorlarda yanilabiliyor bak simdi bende bebis bekliyorum doktor olmaz senin tevasiz cocugun dedi cuma gunu evde test yaptim pozitif simdi kan tahlilimin sonucunu bekliyorum

Bende yumurtalık tembelliği var 4 sene once doktora gttgmde bana bebek sahbi olamayacagm tarzında seyler soylemşti o yuzden bu kdar cok dusuyorum ustune allahım hayrlısını versn hepimize...

4unde 252 beta 7sinde yani bugun 666.5 cıktı normal mi sizce
sağlıklı hamilelikte değer iki günde bir iki kat artar sizin de öyle olmuş. artış normal rahat olun.bir tane kistim vardı bana da doktor kist hamileliğe engel demişti hamile kaldığım ay iki tane kistim vardı

Bende de 4 cm kist varmış bide vitamin ilacı verdi doktorum yarın bida kan testim var inş normal devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…