2 . hafta diye bişey yok. 2. hafta da daha yumurta bile gelismez. nerden biliyorsun ikinci oldugunu
2 . hafta diye bişey yok. 2. hafta da daha yumurta bile gelismez. nerden biliyorsun ikinci oldugunu
sanki artisin daha fazla olmasi gerekiyordu.Ve testler pozitf cıktı hamile değilsem nasıl poztf cıkablyo acaba bilgilendrr msnz bni?
sanki artisin daha fazla olmasi gerekiyordu.
ben seni yaniltmiyayim. sen hesabini son adet tarihine gore yap. nette hamilelik haftasını hesaplayan siteler var. bi ordan hesaplattir.
Gece gece uykum kaçtı valla içime dert olduinş yarın guzel sonuc alırım persembe bida gircem ultrasona allahım hayırlısını versin artık
sen dinlen, uykunu al. ilerde insallah cok ararsin bu uykulari. sonucuda taz. ben merak ederim.Gece gece uykum kaçtı valla içime dert olduinş yarın guzel sonuc alırım persembe bida gircem ultrasona allahım hayırlısını versin artık
Doktorum guzel artmış dedi ama boş geblikten korkuyorum en son adet tarihimi hayrlamıyorum ki of
o zaman sıkıntı yapma.
o zaman sıkıntı yapma.
Bence gayet iyi.. canim netice ne olursa olsun taktir allahtan kendini fazla hirpalama doktorlarda yanilabiliyor bak simdi bende bebis bekliyorum doktor olmaz senin tevasiz cocugun dedi cuma gunu evde test yaptim pozitif simdi kan tahlilimin sonucunu bekliyorum4unde 252 beta 7sinde yani bugun 666.5 cıktı normal mi sizce
Bence gayet iyi.. canim netice ne olursa olsun taktir allahtan kendini fazla hirpalama doktorlarda yanilabiliyor bak simdi bende bebis bekliyorum doktor olmaz senin tevasiz cocugun dedi cuma gunu evde test yaptim pozitif simdi kan tahlilimin sonucunu bekliyorum
2 eylulde beta 108 4eylulde 252 cıktı agustosun 20snde adet gormem lazmdı gormedm yarın bida beta yaptrcam. İdrar testi yaptm 2 3 tane hepsi pozitf gosteryo ama ultrasonda gorunmedi doktor sadece kese hazrlanıyo dedi bu yuzden sancım var ilk deneyimim bende anlamadım yazılanları okuyup ona gore cevap verir misinz tsekkrler:)
sağlıklı hamilelikte değer iki günde bir iki kat artar sizin de öyle olmuş. artış normal rahat olun.bir tane kistim vardı bana da doktor kist hamileliğe engel demişti hamile kaldığım ay iki tane kistim vardı4unde 252 beta 7sinde yani bugun 666.5 cıktı normal mi sizce
Bende de 4 cm kist varmış bide vitamin ilacı verdi doktorum yarın bida kan testim var inş normal devam edersağlıklı hamilelikte değer iki günde bir iki kat artar sizin de öyle olmuş. artış normal rahat olun.bir tane kistim vardı bana da doktor kist hamileliğe engel demişti hamile kaldığım ay iki tane kistim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?