gebelikte 2. hafta

sağlıklı hamilelikte değer iki günde bir iki kat artar sizin de öyle olmuş. artış normal rahat olun.bir tane kistim vardı bana da doktor kist hamileliğe engel demişti hamile kaldığım ay iki tane kistim vardı

7snde 666.5 ti 9unda 879 cıktı doktorum umudunu kaybtme cumartsi bida bakalım dedi dusuk mu yapcam ben :(

7snde 666.5 ti 9unda 879 cıktı doktorum umudunu kaybtme cumartsi bida bakalım dedi dusuk mu yapcam ben :KK43:
olumsuz düşünmeyin inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur. ilk hamileliğimde değerim çok düşüktü doktor dış gebelik dedi sonra tutunması pamuk ipliğine bağlı dedi şimdi oğlum on yaşında. doktorun umudunu kaybetmemiş sen de kaybetme

olumsuz düşünmeyin inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur. ilk hamileliğimde değerim çok düşüktü doktor dış gebelik dedi sonra tutunması pamuk ipliğine bağlı dedi şimdi oğlum on yaşında. doktorun umudunu kaybetmemiş sen de kaybetme
Masallah rabbm inşallah bizede bagıslar :( moralm cok bozldu acıkcası ultrasondan da minnacık kesyi gorduk gebelik için rahmd3 yerde hazrlanıyomş inş rabbm hayrlısını versn :( dua edin bna...

Bazı yerler de de yuzde 60 artması yeter yazıyo benmde ortlama yuzde 57 kadr artmş cumartsye kadr nasıl sabretcem blmiyorm :(

Bazı yerler de de yuzde 60 artması yeter yazıyo benmde ortlama yuzde 57 kadr artmş cumartsye kadr nasıl sabretcem blmiyorm :KK43:
Değeriniz düşmemiş aksine yükselmiş sadece biraz az yükselmiş o kadar. hem keseyi de görmüşsünüz. dış ya da kimyasal gebelik değilmiş. inşallah kalp atışlarını da görürsünüz de biraz rahatlarsınız.

Canim bana da doktor kimyasal olabilir yok düşebilir cart curt bir sürü zirvalik saydıydı.. degerlerimi hatirlamiyorum ama olmasi gerekenden dusuktu... Megerse sorun sadece geç döllenmeymis... bir hafta geriden gidiyorum senin de geç döllenme olabilir. Keseyi gördünüz mü? Kese göründükten sonra kac haftalik oldugun usgden belli olur...

Rabbim bebeğinin sağlıkla gelişmesini ve onu saglikla kucağına almani nasip etsin

Bende gec dollenme yasıyomuşum kese gorundu minnacık 3 haftalıkmışım saglıksz gebelik olblr dedi emn olamadm yarın 2. Doktra gtcem inş oyledir allahım hayrlısını versin inş tutunur :(

Back
X