- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Dış ağrısına ne yapabilirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canim parol içebilirsin ağrı kesici olarak başka da bisey yapamazsın karanfil koyabilirsin bideDış ağrısına ne yapabilirim![]()
Canim ben 17.haftada antibiyotik aldim hem de guclu olanindan sonra da 20lik disimi kadin dogumcumun onayiyla cektim simdi 34haftalik hamileyim bebegim etkilendi mi dogunca gorucez aama dis agrisi cekilecek cile deil.Surekli agriyor dişçi dokunanam dedi hamilelikten sonra gel dedi ilacta alamiyorum
Ayyy bacım seni en iyi ben anlarım günlerce sabaha kadar ağladım çığlık çığlığa bağırdım kaç gün dünyada cehennemi yaşadım gerçekten çok zor. Ben iki kutu aksef antibiyotik kullandım doktorum sıkıntı yapmaz hiç bi zararı yok bu antibiyotiğin dedi o zaman 2 buçuk aylık hamileydim doktorum dayanabilirsen 2 hafta daha dayan dayanamıycaksan da izin vercem dedi diş hekimi kadın doğumcu yazılı kağıt göndermeden hiç bir şekilde müdahale etmiyo antibiyotiği kullandım ağrı biraz kesildi sonra 3 ay dolar dolmaz bi çürük dişim vardı onu çektirdim bi tane daha ağrıyan vardı ona da kanal Tedavisi yapıldı canım 9 ay dayanmak mı 3 günde uykusuzluk, ağrı, gözyaşı derken mahvoldum bebeğim Allaha emanet bu dişlere dayanmama imkan yoktu şuan 19 haftalığım Allaha Şükür hiç diş ağrım yok o yüzden boşuna acı çekme zaten doktor bebek zarar görür diye değil düşük riski olduğu için ilk 3 ay tavsiye etmiyoruz diyo tabi dayanılmıycak gibiyse ilk 3 ayda bile müdahale edilebilir diyoSurekli agriyor dişçi dokunanam dedi hamilelikten sonra gel dedi ilacta alamiyorum
Biraz fazla uzun yazmışımSurekli agriyor dişçi dokunanam dedi hamilelikten sonra gel dedi ilacta alamiyorum
Ağrı geliyor geçiyor alt disimi cektirmistim ust teki de altı boş diye uzuyor gereğinden fazla uzuyor cekilmesi lazım dedi ağzımı kapatınca bile kanıyor alt dış etine baski yapıyorBiraz fazla uzun yazmışımha bide diş hekimini değiştir dokunamam ne demek acıdan ölmen mi lazımmış. Bütün diş hekimleri kadın doğumcundan yazılı kaşeli belge getir çekelim derler dokunamam ne demek yaaaa çok saçma
Ben önce Allah'a sonra doktoruma emanet ettim bebeğimi de kendimide. söyledikleride beni çok rahatlattı hiç düşünmeden çektirdim kurtuldum acı çekme boşuna derim benAğrı geliyor geçiyor alt disimi cektirmistim ust teki de altı boş diye uzuyor gereğinden fazla uzuyor cekilmesi lazım dedi ağzımı kapatınca bile kanıyor alt dış etine baski yapıyor