• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte 4. Ayda başlayan tansiyon düşmesi ve baş ağrısı?

bubblecake

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2023
9
2
1
34
Merhaba arkadaşlar,
Gebelikte 15. Haftamdayım ancak şimdiye kadar halsizlik baş dönmesi veya tansiyon şikayetim yoktu. Ancak iki gündür başım ağrıyor, dönüyor ve en son tansiyonum da düştü. Başım ağırlaşıyor yatarken bile baş dönmesi yaşıyorum. Benim durumumda olanlarınız var mı ya da oldu mu? Bu durum normal mi?Çalışıyorum birazdan eve geçeceğim ve evde kimse olmayacak.Bayılacağım diye korkuyorum

Benim başıma gelmedi ama bu aylarda çok normal dikkat etmeniz gerek. Ayran ve kefir içmenizi öneririm.. Sağlıklı doğumlar💐

Benim de tansiyonum yukseliyor basim felaket agriyor 2 3 gun gecmiyor artik nörolojiden randevu aldim

Benim de tansiyonum yukseliyor basim felaket agriyor 2 3 gun gecmiyor artik nörolojiden randevu aldim
Geçmiş olsun. Yüksek tansiyon bebek için risk diyorlar Allah korusun. Doktora danışmakta fayda var. Doktor düşük tansiyon gebelikte normal dedi ama benim normal seyrederken 1 haftadır böyle düşüşler oluyor sadece. Baş ağrılarım da geçmiyor. Her vücudun tepkisi farklı bu hamileliğe galiba. Sağlıklı doğumlar🌷

Merhaba arkadaşlar,
Gebelikte 15. Haftamdayım ancak şimdiye kadar halsizlik baş dönmesi veya tansiyon şikayetim yoktu. Ancak iki gündür başım ağrıyor, dönüyor ve en son tansiyonum da düştü. Başım ağırlaşıyor yatarken bile baş dönmesi yaşıyorum. Benim durumumda olanlarınız var mı ya da oldu mu? Bu durum normal mi?Çalışıyorum birazdan eve geçeceğim ve evde kimse olmayacak.Bayılacağım diye korkuyorum
Doktorum bana hamilelikte dusuk tansiyondan korkmamam onun yerine 12 den uzeri tansiyonlarda korkmam gerektigini soyledi tabiki kontrolunuzde soylemelisiniz yada telefon numarasi varsa doktorunuzun bir hafta ici aramanizi yapmanizi oneririm. Acikcasi yorgunluk strestte dusuruyor tansiyonu. Yada bebis buyuyor oldugu icin bedeniniz boyle efor sarf ettiriyorSaglicakla alin kucaginiza zamaninda bebisinizi ☺️

Back
X