selam kızlar 100 lük yaptırdım bugün devlet hastanesinde referans 70-105 idi benim açlık 86 1.saat 150 2.saat 175 3.saatde 150 küsürdü.ben yüksek sandım referans aralığına göre yüksek ama dahiliyeci gayet normal dedi.diyet yapmama gerek varmı dedim.zaten hamilelikte karbonhidrata dikkat etmek gerekir yürüyüşlerinide yap dedi.o kadar anlamadım:)
Slm kızlar ben hamileliğimin 27.haftasındayım.sizlere sormam gereken birşey var bilenler yardımcı olsun lütfen.gebelikte şeker yüklemesi için hastaneye gittim daha önce bu testi yaptırmadığım için DR. ne kadar şeker yükleyeceğine karar vermek için evvela 4 tüp kan ve idrar alıp inceletti.kanda ki glikozum 81.8 çıktı. Sizce benim bu sonuca göre şeker yükleme testi yaptırmam şart mı dr.bana 100gr şeker yükleme yaptır dedi bana çok geldi miktar.
Ben verecegini hic sanmiyorum cok iyi cunku.bin maasallah.bana insilune ragmen acligi en fazla 100 tokluguda 120 seviyesinde tutarsak bise olmaz demisti.simdi yeni yeni duzene girer oldu 1 aydir.benim de 50 gramlik yuksek cikinca 100 gramlik yaptilar.1. Saate 297 cikinca hemen insilin dedi doktor.gunde 4 kez vuruyorum,fakat duzene girdi,insallah bebegim saglikli dogacak.kızalr gebelik şekeri çıktı bendede. ve diyete başladım 1haftadır yapıyorum. şuaralar açlık 80-85 arası oluyor tokluk ise yemekten 2saat sonra 105-115 arası oluyor. sizce dr bana insülin verir mi bu düşüşler yeterlimi. daha da düşer mi devam ettiğim süre içinde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?