Gebelikte açık kahvrengi pembemsi lekelenme yaşayan var mı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.295
7.086
398
4 haftalık hamileyim bu sabah açık kahverengi pembemsi 2 3 damla leke gördüm hemen acile gittik 2 saatte anca sıra geldi kadındoğum doktoru baktı alttan ulstrasonla ben kanama falan görmedim şu an yok lekelenme nedendir bilemem ama adet gibi kanaman olursa yapacak bir şey yok gelmene de gerek yok düşüktür dedi pıhtı gibi şeyler düşerse aşırı sancı olursa dış gebeliktir o zaman gelirsin ama bu değerle dış gebelik olmaz dedi ben üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım herhangi bi iğne vs yapmadılar benim gibi olan var mı ? arasıra sadece peçeteye silinirken sarımsı akıntı geliyor

Akıntı normal.
Lekelenme renk değiştirip çoğalmadığı taktirde tehlike yok. Bol bol dinlen şu aralar lekelenme de yaşamışsın. Senin için çok önemli.
Hatta mümkünse yerinden kalkma

Akıntı normal.
Lekelenme renk değiştirip çoğalmadığı taktirde tehlike yok. Bol bol dinlen şu aralar lekelenme de yaşamışsın. Senin için çok önemli.
Hatta mümkünse yerinden kalkma
O kadar korktum ki düştü diye gerçi hala düşmeyeceğinin garantisi yok ama nasip Allah veriyor Allah alır yapacak bir şey yok

O kadar korktum ki düştü diye gerçi hala düşmeyeceğinin garantisi yok ama nasip Allah veriyor Allah alır yapacak bir şey yok
Bu korkuyla da yaşanmaz canım. Daha çok küçük annesi. Adet haftasını saymazsan 2 3 haftalığa tekabül ediyor.
Boş yere evham yapıp kendini üzme. Düşecek korkusuyla kötü enerjiyi çağırıyorsun. Hic bir sey olmaz

Eşinizle kan uyuşmazlığınız yok değil mi? Gebelik sağlıklıysa devam eder. Strese sokmayın kendinizi. Dinlenin, fazla gerinmeyin, yüksek raflara uzanmayın bir müddet. Ne olur ne olmaz..
Sağlıkla gelsin bebeğiniz...

Doktorum bana kan olmadığı sürece sorun yok endişelenme bolca dinlen kendini yorma demişti benimde olmuştu damla damla 2 gün geldi progestan kullandırdı bana sonra geçmişti. Endişelenmeyin rahim büyüdüğü bebek yerleştiği için bunlar normal kendinizi yormayin uzanın dinlenin

İnşallah canım veren de Allah alan da Allah artık nasibi varsa kavuşuruz Üzgünüm ama dahi iyi hissediyorum düşse de dünyanın sonu demek değil ne yapalım artık

yok kan uyuşmazlığı falan.Artık öyle düşünüyorum sağlıklıysa benimle kalırsa düşecekse de kader ne yapalım üzülsem de veren de o alan da takdir onun

Doktorum bana neden vermedi acaba eve gekdim 2 3 damla kadar yine geldi soyu sarı kahverengimsi doktor kanamayı mı göremedi acaba

Doktorum bana neden vermedi acaba eve gekdim 2 3 damla kadar yine geldi soyu sarı kahverengimsi doktor kanamayı mı göremedi acaba
Vajinal ultrasonla baktıysa içerde kanama olsa görürdü. Içini ferah tut yerleşiyor olabilir ağrıların sızıların artarsa ve koyukahve kan görürsen doktora git bask a bi doktora

Benim 2 gün devam etti bu durum çok normal de olabilir anormal de olabilir zaman gösterir baslangicte kimse bilemiyor

Vajinal ultrasonla baktıysa içerde kanama olsa görürdü. Içini ferah tut yerleşiyor olabilir ağrıların sızıların artarsa ve koyukahve kan görürsen doktora git bask a bi doktora
Evet vajinal baktı.Gelince çok az daha oldu 2 3 damla şu an yok progestan da vermedi.Hiç anlamadım devlet hastanesi doktoru malum işte pek de bilgilendirmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…