- 24 Aralık 2014
- 5.295
- 7.086
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
O kadar korktum ki düştü diye gerçi hala düşmeyeceğinin garantisi yok ama nasipAkıntı normal.
Lekelenme renk değiştirip çoğalmadığı taktirde tehlike yok. Bol bol dinlen şu aralar lekelenme de yaşamışsın. Senin için çok önemli.
Hatta mümkünse yerinden kalkma
Bu korkuyla da yaşanmaz canım. Daha çok küçük annesi. Adet haftasını saymazsan 2 3 haftalığa tekabül ediyor.O kadar korktum ki düştü diye gerçi hala düşmeyeceğinin garantisi yok ama nasipAllah veriyor Allah alır yapacak bir şey yok
İnşallah canım veren de Allah alan da Allah artık nasibi varsa kavuşuruzBu korkuyla da yaşanmaz canım. Daha çok küçük annesi. Adet haftasını saymazsan 2 3 haftalığa tekabül ediyor.
Boş yere evham yapıp kendini üzme. Düşecek korkusuyla kötü enerjiyi çağırıyorsun. Hic bir sey olmaz
yok kan uyuşmazlığı falan.Artık öyle düşünüyorum sağlıklıysa benimle kalırsa düşecekse de kader ne yapalım üzülsem de veren de o alan da takdir onunEşinizle kan uyuşmazlığınız yok değil mi? Gebelik sağlıklıysa devam eder. Strese sokmayın kendinizi. Dinlenin, fazla gerinmeyin, yüksek raflara uzanmayın bir müddet. Ne olur ne olmaz..
Sağlıkla gelsin bebeğiniz...
Doktorum bana neden vermedi acaba eve gekdim 2 3 damla kadar yine geldi soyu sarı kahverengimsi doktor kanamayı mı göremedi acabaDoktorum bana kan olmadığı sürece sorun yok endişelenme bolca dinlen kendini yorma demişti benimde olmuştu damla damla 2 gün geldi progestan kullandırdı bana sonra geçmişti. Endişelenmeyin rahim büyüdüğü bebek yerleştiği için bunlar normal kendinizi yormayin uzanın dinlenin
Vajinal ultrasonla baktıysa içerde kanama olsa görürdü. Içini ferah tut yerleşiyor olabilir ağrıların sızıların artarsa ve koyukahve kan görürsen doktora git bask a bi doktoraDoktorum bana neden vermedi acaba eve gekdim 2 3 damla kadar yine geldi soyu sarı kahverengimsi doktor kanamayı mı göremedi acaba
Evet vajinal baktı.Gelince çok az daha oldu 2 3 damla şu an yok progestan da vermedi.Hiç anlamadım devlet hastanesi doktoru malum işte pek de bilgilendirmediVajinal ultrasonla baktıysa içerde kanama olsa görürdü. Içini ferah tut yerleşiyor olabilir ağrıların sızıların artarsa ve koyukahve kan görürsen doktora git bask a bi doktora
Eğer aklınızda kalacaksa bir iki gün bekleyip özele gidin imkanıniz varsa eğer. Araştırıp iyi bir doktor bulunEvet vajinal baktı.Gelince çok az daha oldu 2 3 damla şu an yok progestan da vermedi.Hiç anlamadım devlet hastanesi doktoru malum işte pek de bilgilendirmedi
perşembe günü keseyi görmeye gideceğiz o zamana kadar aksi bi durum olmazsa bekleyeceğimEğer aklınızda kalacaksa bir iki gün bekleyip özele gidin imkanıniz varsa eğer. Araştırıp iyi bir doktor bulun
Inşallah herşey gönlünüzce olur güzel olurperşembe günü keseyi görmeye gideceğiz o zamana kadar aksi bi durum olmazsa bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?