Gebelikte acil sezeryan durumu

Hayalperestpiyonn

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
13
2
1
28
Arkadaslar yengem 8 aylık hamile. Doktora gittiginde yengemde fıtık oldugunu soyledi. Gobek deligi biraz disariya dogru. Ayrica bebegin kalp atislarinin yavas oldugunu bir an önce sezeryanla aldirmasi gerektigini soyledi. Ama bebek cok hareketli. Ultrasonda bile kipir kipir hareket ediyor. Doktor yetisemiyorum diyordu. Sizce cok mu riskli durumu ? Epey kafaya takmis durumda. Uzulmesin diye bircok sey soyledik. Yardiminiz icin simdiden tesekkur ederim.

O doktor yeterli bilgi vermedi ya da tatmin etmedi ise başka doktora daha gitsin

Biz buradan bir şey olmaz desek de anne karnında kaybetse bu vebal alınır mı

Doktor ne derse onu yapsın

5-6 aylık doğanlar dahi yaşıyor

Gidecek zaten en yakin zamanda. Ama buna benzer seyler yasayan var mi

En doğru kararı tabiki doktor verir. Eğer tatmin olmadı ise başka bir doktora daha görünsün.

Kipir kipir hareket eden bebegin nasil kalbi yavas atiyormus? Kalbi yavas atan bebek üstelik derhal sezeryan ile alinmasi lazim, öyle 1 gün bile beklemez.

Yengeniz yerinde olsam acilen baska bir doktordan randevu alirdim, hatta acile giderdim. Geçmis olsun bu arada. Umarim bebegini sag salim kucagina alir yengeniz.

Insallah ya. Randevu almis yarin gdiecek. Doktor imkanim olsa ben hemen alirdim bebegi ama siz yine baska doktora gosterin yarin demis. Poliklinik gibi bir yerdi galba anlamadim tam ben de

Gidecek zaten en yakin zamanda. Ama buna benzer seyler yasayan var mi

En yakın Zaman vs yok

Yarın sabah hemen

Bakın moral bozmak istemem de bu bebeklerin dakikası dakikasını tutmaz

Şimdiye kadar hareketli vs diyen doktor yavaşlamış alalım diyorsa bir bildiği vardır

Yalnız niye yatırmadı eve gönderdi o da garip

Yengem kontrole gidince ona da acil yatıralım vs demişlerdi bundan yaklaşık 20 yıl önce

Eve gidip çanta mı toplasak vs derken kanaması başlamış hemen yatırıp ilaç vermişlerdi sonra sezeryan

Oğlu şimdi Kocaman

Sağlıkla kucağına alsın

Insallah ya. Randevu almis yarin gdiecek. Doktor imkanim olsa ben hemen alirdim bebegi ama siz yine baska doktora gosterin yarin demis. Poliklinik gibi bir yerdi galba anlamadim tam ben de

Nasil imkanim olsa hemen alirdim? Saka mi bu doktor? Yengenizin dogum doktoru yok mu? Bunu söyleyen doktor onlari hemen acil'e yönlendirmedimi?

Yenge yarin'in randevusunu beklemek yerine derhal acile gitse daha iyi olur gibime geliyor.

Niye riskli olsunki?ciger gelisimi tamamsa bebegin sorun olmaz.ben de 8 aylik sezeryan oldum.gayette saglikli dogdu bebeklerim.uzmeyin caninizi hic.saglikla alsin yengeniz bebegini kucagina insallah

Derhal acile gitsin. Ve orda da aynı şeyi söylerlerse hemen sezeryana girsin. Allah korusun kalbin yavaş atması çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…