Gebelikte açlık kan şekeri 112

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Kızlar sabah glukoz açlık şekeri tekrarlattık 111 di 1 hafta önce ,şimdi 112 yine yakın çıkmış , normali 74_109 arası olması gerekiyormuş sizce ne gibi tedavi verir henüz çok yeni hamileyim endişe ettim lütfen yardım

Ben hamileligimde insulin kulkanmak zorunda kalmstm... Doktorunla gorus once sana diyet listesi verir aclik tokluk sekerinj yazmani isterler duzene girmezse doguma kadar insulin verebilirler.allah yardmcn olsn

Yazdığın için çok teşekkür ederim canım korkulacak büyük bişey yok yani nedense hamile kaldığımdan beri çok duygusal çok endişeli oldum ama sınırın çok az üstünde inşallah insilüne gerek kalmaz pazartesi sonuçla doktoruma gidicem bakalım..

Bu zamanlarda normal endişeli olman ama dikkat et yine de meyve bile sekerini yukseltir dozunda yemezsen... Ben kalici diye korkmstm ama sukur bebegmde cikmadi bendeki de gecti hatta insuline baslayinca aclik sekerim 70-80e inmisti inan oncesnde acligm 110-130 hatta bazen 140 gormstm dusun uyanir uyanmaz yani bisi yemeden... Gebelikte olabilio korkma sakin ol doktorunla gorus sonucu da bildir bize merak etmeyelim

Allah razı olsun senden güzel kelimelere çok ihtiyacım var şu aralar ruh halim inanılmaz yani çok sağol canım
İnsülin nasıl birşey?

İnsulin incecik bi igne seker dengelemek icin.kol yada bacaktan yap der doktor inan kol daha kolay ama esin yapsn kolun uxanmayablr:))

Hic sikma canini sen icini rahat tut zaten doktor liste verir sana. Ama oncelik stresten uzak durmak ve bol bol su ic sivisiz kalmasn bebis ve vücudun

Rabbim herkese bebegini saglikla kucagini almayi nasip etsin. Rabbim bebis isteyen herkese de hayirlusiyla nasip etsin insallah. Hepimizin bebisini saglikli sihatli dunyaya getrmeyi nasip etsin insallah

Amin canım çok teşekkürler darısı başına inşallah hsg çektirdiğim ay hamile kaldım
rumeysaltan rumeysaltan tokluk için yine kan verdim değerim normal çıktı canım şeker hastası riski olsa bu da anormal çıkardı galiba yarın sonuçla gitcem bakalım doktora kalsa hemen şeker yüklemesi yapcaktı Allah muhtaç da etmesin eksik de etmesin

Amin canım çok teşekkürler darısı başına inşallah hsg çektirdiğim ay hamile kaldım
rumeysaltan rumeysaltan tokluk için yine kan verdim değerim normal çıktı canım şeker hastası riski olsa bu da anormal çıkardı galiba yarın sonuçla gitcem bakalım doktora kalsa hemen şeker yüklemesi yapcaktı Allah muhtaç da etmesin eksik de etmesin
Tamam hc sikma canini sen insallah gecicidir

Back
X