- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
canım çok sağol inşallah perhiz uygulatır bakalım yinede halbuki tatlı hiç yemiyorum ama gebelikten yükseldi muhtemel..İnsulin incecik bi igne seker dengelemek icin.kol yada bacaktan yap der doktor inan kol daha kolay ama esin yapsn kolun uxanmayablr:))
Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla alırım kucağıma minnakımı:)Hic sikma canini sen icini rahat tut zaten doktor liste verir sana. Ama oncelik stresten uzak durmak ve bol bol su ic sivisiz kalmasn bebis ve vücudun
Aminnn insallahAllah razı olsun canım inşallah sağlıkla alırım kucağıma minnakımı:)
Amin canım inşallahhRabbim herkese bebegini saglikla kucagini almayi nasip etsin. Rabbim bebis isteyen herkese de hayirlusiyla nasip etsin insallah. Hepimizin bebisini saglikli sihatli dunyaya getrmeyi nasip etsin insallah
Tamam hc sikma canini sen insallah gecicidirAmin canım çok teşekkürler darısı başına inşallah hsg çektirdiğim ay hamile kaldım
rumeysaltan tokluk için yine kan verdim değerim normal çıktı canım şeker hastası riski olsa bu da anormal çıkardı galiba yarın sonuçla gitcem bakalım doktora kalsa hemen şeker yüklemesi yapcaktı Allah muhtaç da etmesin eksik de etmesin
Yok canım şeker yok tokluk ve hba gibi bişeye bakıldı normal olduğu anlaşıldı çok şükürTamam hc sikma canini sen insallah gecicidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?