Gebelikte Adet tarihi ile ultrason tarihinin uyusmaması

Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet canım gittim duydum çok şükür ayrıca bebek kalp dinleme cihazı da aldım internetten çok güzel duyuluyor kalp sesi. İnşallah sende en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bir daha böyle sıkıntı yaşamazsın canım üç kez düşük yapan biri olarak düşük yapmanın ne kadar zor olduğunu bilirim Allah yardımcın olsun inşallah🤲🏻🤲🏻🙏❤️

Arkadaşlar Sat 12 Nisan Gebelik haftası ile ultrason ölçümü uyuşmuyor 10 gün önce 6 milim kese ölçümü yapıldı bugün 13 milim kese kalp atışı duyamadık bebek küçük 3-4 haftalık dedi doktor ama 6-7 haftalık olması gerekirdi .kalp atışını duymamız için kese ve bebek ne kadar büyük olmalı burada hiçbir hamilelik belirtisi yok bende
Bendede bir hafta 3 gun fark var adetle ultrason arasinda . Doktor geç dollenme dedi merak etmeyin gelicek hafta belli olur minnoşunuz

Benim de adete göre 6 hafta 2 günlük doktora göre 5 hafta 4 gün neden böyle sadece keseyi gördük 10 güne gel dedi kalp atışına
Hiccc korkma bende iki hafta once oylesine tedirgindim ki tamamen aklim orda kaliyordu . Kalp atisin duyamadik kese var bebek yok dediler iki hafta sonra gitdim bebeyide gordm kalp atisinda duydum . Sabirli ol guzel olucak . Cok iyi anliyorum seni

Hiccc korkma bende iki hafta once oylesine tedirgindim ki tamamen aklim orda kaliyordu . Kalp atisin duyamadik kese var bebek yok dediler iki hafta sonra gitdim bebeyide gordm kalp atisinda duydum . Sabirli ol guzel olucak . Cok iyi anliyorum seni
Ya inşallah öyle olur.. İnan korkuyorum. Bi de burda okudum boş gebelik falan olayı varmış. Onun ayrımı nasıl oluyor ki anlayabilir miyim

Kaç haftalık oldunuz acaba daha önce yolk sac gözukmusmuydu Ümitsizliğe kapılmayın bazıların ki 7-8 haftada gözüküyor kanamanız yoksa bekleyın
Benim kanamam yok çok şükür sadece sabahları hafif leke görüyorum pembe gün içinde gelmiyor sadece sabahları hafif oluyor ben de hiç yolk sacdan bahsetmedi doktor ama benimki adet tarihime göre iki hafta geriden gidiyor bu üç gündür mide bulantılarım var kusuyorum umarım oluşmuştur
Merhaba çok geçmiş olsun şu anda nasılsınız umarım iyisinizdir 🤲

Back
X