gebelikte agda yapmak

dişimi sıktım yaptırdım valla :) sir ağdayla yaptırmadım normal el ağdasıyla yalnlız en çok bacaklarım acıdı zor oluyo da finali iyi oldu :)

Ilk gebeligimde 37.haftada gidip rahatlikla agda yaptirmistim ve bu yazilanlardan hicbirini bilmiyirdum cehalet:O gene bebek bekliyorum ve daha 6 haftalik oldugu icin bisey olmaz dedim ve agdaya gittim. Yazilanlardanmi etkilendim yada hassasitetimmi yuksek anlatamam agliycaktim acidan cok kotuydu simdide karnim agriyor umarim psikolojiktir

hamileliğimin 37. haftasındayım ve ilk günden eri ağdaya devam ediyorum. Hijyen kesinlikle çok önemli, ben yıllardır gittiğim yere devam ediyorum ve ben gideceğim zaman bana özel ayrı küçük bir ağda açıyor.
Bir de en önemlisi daha az acı çekmek ve dolayısıyla kasılmamak için özellikle son 2-3 ay en en en geç 3 haftada bir gidin. Az çıkmış falan diye düşünmeyin, çıkanları alsın büyük rahatlık.
Ama gerçeği söylemek gerekirse (yanılmıyorsam 5. ayımda) doktoruma "ağdaya devam edebilir miyim?" diye sorduğumda bana "gitmeyiver ağdaya artık" gibi birşey dedi bu gerçeği de atlamamak lazım. Sonuçta hiç yoktan yere az ya da çok da olsa kasılıyoruz ve eğer bebeğin başına bu yüzden birşey gelirse bunun vicdan azabı nasıl kaldırılır bunu tartmak lazım.

Hep jilet ve agdadan bahsedilmis acaba tüy Dökücü krem kullanmak zararlı mı ben 24 haftalık hamileyim şimdilik kendim ağda yapıyorum ama daha fazla devam edemiycem malesef ve kreme geçmeyi düşünüyordum daha önce hiç kullanmadım ne dersiniz kullanan yok mu

Internette okudugum kadariyla onermiyirlar canim mantar enfeksiyonu felan olabilirmis . Hamile oldugumuz icin bu enfeksiyonu cBuk kapabiliyormusuz . Dun ben agdayabgttm kuaforum pudra surdu acimasn diye valla ona bile pisman oldum pudra surdurdugume .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…