- Konu Sahibi tubadinc83
arkadaşlar suan 33 haftalık hamileyim agda yapmayı düşünüyorum genital bölgeyi ama korkuyorum ilk defa yaptırcam
yaptırsammı yoksa yaptırmasam mı
yaptırsammı yoksa yaptırmasam mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gidip yaptıramıyorum kuaföre durmadan.lazere başlamıştım 3seans gittim tam etkisini göztermeye başladı hamile kaldım ve ara verdim.bu süreçte ağda kullanma dediler.mecburen jilet.artık sancım başlayınca doğru banyoya koşucam önce.2 günde bir temizliyorum ama pürüzsüz olsun takıntım var.inşallah sancılarım yavaş yavaş gelirde bu işe vaktim olur
canım ilk kez yaptıracaksan bence yaptırma ..kendini kasarsan erken doğuma neden olabilir...
canım korkuyorum ama artık kendimde alamıyorum jiletle gecen alırken bi tarafım kesildi çok korktum dayanabildiğim kadarıyla dayancam agdaya
yani görebiliyorsan hala dene, kendin yavaş yavaş alırsın.Ama zorlanıyorsan hiç düşünme düzgün temiz bir yere git, çok acırsa da asla zorlama kendini, o kısmı jiletle alsın dediğim gibi.Acıyla kendini kasman doğumun yakınsa doğumu tetikleyebilir.Dayanamayacak olursan diretme.bilmiyorum bi yandan kendim alıyım diyorum ama beceremezsem acaba çok mu acır
Of ya ne dertmiş ya://// valla lazere gitmediğim için kendime cok kızıyorum doguma nerdeyse 1ay kaldı 4-5 aydır ağda yaptırmıyorum ve bu aralar gitmem lazım resmen tırsıyorum daha cok acıyacak bişey olcak diye kabusum oldu resmen
arkadaşlar bence bukadar sıkıntı etmeyin dr nelerini görüyordur bende yaptıramıyorum ağda bacaklarıma yaptırıyorum ama bikini bölgesi :18:korkuyorum bide çalışan kız bana abla doğuma yakın yaptırmak zor oluyor kendini sıkınca risk olur dedi bende pıratik yöntem kullanıyorumaman napim olduğu kadar dr larda anlayışlı olsunlar canım göremiyoruz napalım
![]()