- 10 Ağustos 2020
- 29
- 33
- 8
- 27
- Konu Sahibi Cansu Aksu
Kızlar merhaba 23+3 günlük gebeyim ve akıntım hiç bitmiyor ve hiç azalmiyor artı idrar kokusu ve koyuluğu da çabası çok sinirimi bozuyor önerisi olan var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar yolu enfeksiyonu olamaz mi doktora gidip idrar testi yaptirmalisiniz hatta kültür yapiyorlar direkKızlar merhaba 23+3 günlük gebeyim ve akıntım hiç bitmiyor ve hiç azalmiyor artı idrar kokusu ve koyuluğu da çabası çok sinirimi bozuyor önerisi olan var mi ?
Gittim fitil verdi yine geçmedi çevremdekiler normal diyorlar hamilelik ilerledikçe bu şikayetler de artacak diyorlar normalde de bende hep bi enfeksiyon oluyor zatenIdrar yolu enfeksiyonu olamaz mi doktora gidip idrar testi yaptirmalisiniz hatta kültür yapiyorlar direk
Kullanıyorum günlük ped günde 2 3 kere degistirmek zorunda kalıyorum akıntı bi yana kokusu bile rahatsız edici oluyor..bende 22.haftamdayım aynı syleri yasıyorum. ince kucuk akıntı pedleri var işe yarıo baska bi yolu yok gibi maalesef.
Bence doktora tekrar söyleyin eger enfeksiyon varsa bebegede zarari olmasin sakinGittim fitil verdi yine geçmedi çevremdekiler normal diyorlar hamilelik ilerledikçe bu şikayetler de artacak diyorlar normalde de bende hep bi enfeksiyon oluyor zaten
Çok şükür öyle bişey yok her ay 2 kere kontrole gidiyorum bebekle ilgili sorun yok olmazmışBence doktora tekrar söyleyin eger enfeksiyon varsa bebegede zarari olmasin sakin
Çevremdekiler de öyle söylüyor gerçekten pis. Insan kendinden soğuyorGebelikte oluyor ya. Geçmiyor da pis. Doğurduktan sonra geçiyor. Bende öyle oldu yani.
Tabii yine doktorunuzla konuşun test yaptırın çözülebilecek bir şey de olabilir. Herkesin durumu kendine özgüdür çünküÇevremdekiler de öyle söylüyor gerçekten pis. Insan kendinden soğuyor
Bu ay gidince tekrar söylicem doktorumaTabii yine doktorunuzla konuşun test yaptırın çözülebilecek bir şey de olabilir. Herkesin durumu kendine özgüdür çünkü
Çok şukürÇok şükür öyle bişey yok her ay 2 kere kontrole gidiyorum bebekle ilgili sorun yok olmazmış