Gebelikte akıntı

Kızlar 21+3 günlük gebeyim akıntım var biraz doktorum GYNO-LOMEXIN verdi aranızda bu fitili kullanan varmı
Ben iki hamileliğimde de kullandım.
Hemen geçirdi.
İlerleyen aylarda daha şiddetlisi oluyor.
Fitil, merhem vs ile hemen geçiyor.

Kızlar 21+3 günlük gebeyim akıntım var biraz doktorum GYNO-LOMEXIN verdi aranızda bu fitili kullanan varmı
Mantar için vermişti bana doktorum. Geçmezse ikinci kutuya başla da demişti üzerine. Gebelikte kullanılabilen bir fitil rahat olun.

Bebege bir zararı oldumu peki umarim ikisinde de sıkıntı yoktur peki sonradan tekrarladimi enfeksiyon
Gebelikte enfeksiyon Allahın emri olmayan yok ki.
Her gebe oluyor.
Tekrarlar…

Evet çocuklarımın boynuzları çıktı öyle bi sıkıntı oldu. Şapkayla kapatıyorum.

Doktorunuza sorun zararlı olup olmadığını, ona göre kullanırsınız.

Gebelikte enfeksiyon Allahın emri olmayan yok ki.
Her gebe oluyor.
Tekrarlar…

Evet çocuklarımın boynuzları çıktı öyle bi sıkıntı oldu. Şapkayla kapatıyorum.

Doktorunuza sorun zararlı olup olmadığını, ona göre kullanırsınız.
Çok kırıcısınız doktoruma sordum zaten sadece bunu kullanan deneyimli anne adaylarına sormak istedim belki bilginiz var belki yok bilmiyorum ama her türlü yan etki olabilir dalga geçilecek bir konu olduğunu sanmıyorum burası soru sorma platformu

Çok kırıcısınız doktoruma sordum zaten sadece bunu kullanan deneyimli anne adaylarına sormak istedim belki bilginiz var belki yok bilmiyorum ama her türlü yan etki olabilir dalga geçilecek bir konu olduğunu sanmıyorum burası soru sorma platformu
Bence de siz kırıcısınız.

Sorun oldumu diye soruyorsunuz. Fitil kullanan kadınların çocuklarında ne gibi bi sorun bekliyorsunuz.

Totosunda fitille mi doğdu yazalım…
Ne gibi bi sorun olabilir.

Burası soru sorma platformu ama doktorundan iyi bilecek halimiz yok tıp bitirmedik.
Aç telefon detaylı detaylı sor doktoruna.

Bence de siz kırıcısınız.

Sorun oldumu diye soruyorsunuz. Fitil kullanan kadınların çocuklarında ne gibi bi sorun bekliyorsunuz.

Totosunda fitille mi doğdu yazalım…
Ne gibi bi sorun olabilir.

Burası soru sorma platformu ama doktorundan iyi bilecek halimiz yok tıp bitirmedik.
Aç telefon detaylı detaylı sor doktoruna.
Niyet önemli kesinlikle ben o açıdan sormadım her hangi enfeksiyon sıkıntısı çektiler mi vs anlamında sordum. Rahatsız oluyorsaniz cevaplamazsiniz olur biter deneyimliler yazıyor doktorum ayrı burası ayri

Niyet önemli kesinlikle ben o açıdan sormadım her hangi enfeksiyon sıkıntısı çektiler mi vs anlamında sordum. Rahatsız oluyorsaniz cevaplamazsiniz olur biter deneyimliler yazıyor doktorum ayrı burası ayri
Peki yazmam…

Ben kullandım ama geçmedi bende geçmiyo malesef umarım sizinki geçer

Back
X