gebelikte akıntı

eslmeslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
137
4
118
Eskişehir
40 haftalık hamileyim 1 haftadır ara ara sancılarım var 2 gündürde bel ve kalça ağrım var ara ara olan.az önce yoğun birşekilde çok afedersiniz sümüksü yumurta akı gibi fazlaca bir akıntı geldi. acaba doğumun başladığınımı gösterir.bilen varsa lütfen cevap versin.

tatlım zaten hamileliğin sonuna gelmişsin doğum başlamış olabilir... bence hemen bi dr a git..

doktora sordum doğum nişanı gelmiş,bebek haketleri azalırsa yada sancı 5 dk ya düşerse hastaneye gel dedi. araştırdım nişandan sonra sancı gelirmiş ama sancı namına bişi yok.doktor açılma varmı diye kontrol edelim de demedi anlamadım bu işi artık doğurmak istiyorum normal bir şekilde yokmu benzer bişey yaşayan.....

benim arkadaşım nişan geldikten 1 gün sonra doğum yaptı hemen olmayabilir. ama için rahat etsin git doktora baksın

doktorumla görüştüm bebek hareketleri için nst ye çağırdı 1-2 saate kadar gideceğiz inşallah. ama karnım iyicee küçüldü zaten çok büyümemişti ama şimdi oldukça küçüldü hiç rahatsız etmiyor beni.birde vajinada baskı var gibi.düne kadar karnım sertleşirdi ara sıra kaburgama baskı yapardı ama birden kayboldu,bebek hareketleri biraz zayfıladı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh geceye kadar gerçekleşir doğumum..

Back
X