Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Drlar ilac yada krem vermiyormus sadece sabunla yikayin diyormus cok kotu gercekten insan icine cikmaya utaniyorum gerci aynaya bakmaya da utaniyorumBu kadar değil ama benim de ilk 4-5 ay cildim çok bozulmuştu. Pütürcükler çıktı sürekli sivilcelendim. Ama daha sonra sakinledi cildim. Sanırım çılgınca yükselen hormonlar buna sebep oluyor. Ama yine de doktora bir sorun derim. Ben özel bir şey kullanmadım kendiliğinden düzeldi temiz tutmaya çalıştım cildimi krem kullanmadım çok fazla ya da kozmetik.
Eczanelerde bulunabilecek urublermi bunlar acaba ☺Zararı olur mu olmaz bi araştırıp aynisefa kremi kullanabilirsin, ben zararı yok diye biliyorum ama sen yine de bi araştır. Bir de iyi bir cilt dengeleyici miceller su kullanmanın tavsiye ederim yaglanmayi önleyip normal nemde tutar cildini. Reklama girmez umarim, ben la roche tavsiye ederim kendinde kullanıyorum
Aynisefa aktarlarda bulunur. La roche posay miceller su ise dermokozmetik urun satan eczanelerde bulunur :) birazcık pahalı gelebilir, daha uygun bisi ararsan bioderma bir alana bir bedava yüz yıkama jelleri var oda iyidir :)Eczanelerde bulunabilecek urublermi bunlar acaba ☺
Tesekkur ederimmm insallah bulacagim urunleri faydasini gorurum umarim ☺Aynisefa aktarlarda bulunur. La roche posay miceller su ise dermokozmetik urun satan eczanelerde bulunur :) birazcık pahalı gelebilir, daha uygun bisi ararsan bioderma bir alana bir bedava yüz yıkama jelleri var oda iyidir :)