Gebelikte Akne Sorunu

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.980
33
PicsArt_1439042254849.jpg

Bayanlar cene bolgemde boynuma dogru boyleyim igrenc bir gorunumu var 11. Haftam daha. Varmi ayni sorunu yasayan veya cozum bulmus olan :eek::eek:

Bu kadar değil ama benim de ilk 4-5 ay cildim çok bozulmuştu. Pütürcükler çıktı sürekli sivilcelendim. Ama daha sonra sakinledi cildim. Sanırım çılgınca yükselen hormonlar buna sebep oluyor. Ama yine de doktora bir sorun derim. Ben özel bir şey kullanmadım kendiliğinden düzeldi temiz tutmaya çalıştım cildimi krem kullanmadım çok fazla ya da kozmetik.

Bu kadar değil ama benim de ilk 4-5 ay cildim çok bozulmuştu. Pütürcükler çıktı sürekli sivilcelendim. Ama daha sonra sakinledi cildim. Sanırım çılgınca yükselen hormonlar buna sebep oluyor. Ama yine de doktora bir sorun derim. Ben özel bir şey kullanmadım kendiliğinden düzeldi temiz tutmaya çalıştım cildimi krem kullanmadım çok fazla ya da kozmetik.
Drlar ilac yada krem vermiyormus sadece sabunla yikayin diyormus cok kotu gercekten insan icine cikmaya utaniyorum gerci aynaya bakmaya da utaniyorum :KK43: :KK43:

Zararı olur mu olmaz bi araştırıp aynisefa kremi kullanabilirsin, ben zararı yok diye biliyorum ama sen yine de bi araştır. Bir de iyi bir cilt dengeleyici miceller su kullanmanın tavsiye ederim yaglanmayi önleyip normal nemde tutar cildini. Reklama girmez umarim, ben la roche tavsiye ederim kendinde kullanıyorum

Zararı olur mu olmaz bi araştırıp aynisefa kremi kullanabilirsin, ben zararı yok diye biliyorum ama sen yine de bi araştır. Bir de iyi bir cilt dengeleyici miceller su kullanmanın tavsiye ederim yaglanmayi önleyip normal nemde tutar cildini. Reklama girmez umarim, ben la roche tavsiye ederim kendinde kullanıyorum
Eczanelerde bulunabilecek urublermi bunlar acaba ☺

Eczanelerde bulunabilecek urublermi bunlar acaba ☺
Aynisefa aktarlarda bulunur. La roche posay miceller su ise dermokozmetik urun satan eczanelerde bulunur :) birazcık pahalı gelebilir, daha uygun bisi ararsan bioderma bir alana bir bedava yüz yıkama jelleri var oda iyidir :)

Aynisefa aktarlarda bulunur. La roche posay miceller su ise dermokozmetik urun satan eczanelerde bulunur :) birazcık pahalı gelebilir, daha uygun bisi ararsan bioderma bir alana bir bedava yüz yıkama jelleri var oda iyidir :)
Tesekkur ederimmm insallah bulacagim urunleri faydasini gorurum umarim ☺

Dogal gul suyu kullandim ben pamukla sildim surekli. Ben faydasini gordum bi dene istersen. Aktarlarda satiliyor rosense gul suyu...

Ayni sivilceleri ayni bolgelerde 8aydir yasiyorum :KK66: sagda bitiyor solda basliyor, solda bitip sagda basliyor. Kizin olacak dediler, oglan bekliyoruz :) ben de guzel bi oglum olacak galiba diyorum. Butun guzelligini boyle alirmis annelerin bebekler cok dert etme. Antibakteriyel kalip sabunlardan bi tane tedarik et mutlaka, ben protex kalip sabun kullandim. Ayrica geceleri uyumadan da ustteki arkadasin bahsettigi gibi dogal gul suyu ve pamukla temizledim. Bunlar haricinde kullandigim hic birsey sakin tutamadi cildimi, minimuma indiren bu iki urun oldu. Tavsiye ederim. Kafana takma lutfen, guzelliginden aşırıyor ufaklık, tadını çıkar :KK66:

X