• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİKTE ALERJİ İLACI KULLANIMI

Arkadaşlar bendede alerjik astim var çocukluğumdan beri ve 4 haftalık hamileyim alerji hapi olarak zespira kullaniyordum duzenlide kullanmiyordum zaten onu birakdim syimbicort duzenli kullanıyordum onuda birakdim ama dışı yeşil olan ventolin spreyini kendimi bildim bileli kullanirim birde uyku apnem var astimdan daha beter birsey gece apne yasadigim zaman kullaniyorum genelde kullanmasam hastanelik olurum yesil renk olan ventolinin gebelige bir zarari varmi acaba ya
Bana ozeldeki göğüs hastalıkları doktorum günde en fazla 4 kere sıkabilirsn demişti aynı hastanede kadın doğum doktoru ise asla zorda kalmadıkça kullanma dedi böyle de saçma bir doktora gözük istersen

Bana ozeldeki göğüs hastalıkları doktorum günde en fazla 4 kere sıkabilirsn demişti aynı hastanede kadın doğum doktoru ise asla zorda kalmadıkça kullanma dedi böyle de saçma bir doktora gözük istersen
Peki
Ilk cocugumda kullanmistim birsey olmamıştı simdi kullanma diyorlar anlamadimBirde konumuz dışında olacak ama ben 8 ay once dis gebelik gecirmistim dis gebelik sonrasi rahimde bir sivi goruntusu kaldi suan gebeyim hala o sivi görünüyor daha once boyle brsey yasayan oldumu acaba doktorun yakin takibindeyim buyuzden yani doktor kanser riskinden bile bahsetti bazi olasiliklardan bahsetti tedrginim oyuzden

Peki

Ilk cocugumda kullanmistim birsey olmamıştı simdi kullanma diyorlar anlamadimBirde konumuz dışında olacak ama ben 8 ay once dis gebelik gecirmistim dis gebelik sonrasi rahimde bir sivi goruntusu kaldi suan gebeyim hala o sivi görünüyor daha once boyle brsey yasayan oldumu acaba doktorun yakin takibindeyim buyuzden yani doktor kanser riskinden bile bahsetti bazi olasiliklardan bahsetti tedrginim oyuzden
Hiç bir fikrim yok çok geçmiş olsun inşallah saglikla kavuşuruz bebeklerimize

Back
X