GEBELİKTE ALERJİ İLACI KULLANIMI

Doktora gitmiştim 2 hafta önce deniz suyu gibi bir şey verdi bide nazal sprey ama pek de işe yaramıyor
hamilelikten önce alerji ilacı kullanmıyor muydun? hamilelikte ben de deniz suyu aldım da hiç bir işe yaramadı arada burun temizlemek için kullanıyorum. doktorum nefes açıcı spreyleri burun spreyi şeklinde hazırlatıp verdi burun tıkanıklığım kalmadı resmen. Ama sizin öncelikle hangi ilacı kullandığınız önemli bir de doktordan onay almalısınız.

Canımm , ben oğluma hamile kaldığımda doktorum direkt ilaçlarımı kesmişti, levokast içiyordum ya da fixdual, kesinlikle içemezsin demişti. Astım ilacımı da değişmişti ventoline çevirmişti ama ha aldım ha almadım bir farkı yoktu. Şimdi tekrar hamileyim ve öğrendiğim an ilk ilaçlarımı bıraktım, boğazım öyle kaşınıyor kulaklarım öyle kaşınıyor ki elim sığsa sokar kaşırım öyle feci. Nefes alamıyorum burnum şarıl şarıl bir dakika durmuyor uyku desen zaten hak getire. Allah yardımcımız olsun ama çok zararlı gebelikte diye benim iki gebeliğimdede emzirme dönemimdede ilaçlarım yasaktı, yastığına burun açıcı damlatmayı dene aktarlarda mentollüsü var , asla tam anlamıyla çözüm değil ama küçükde olsa bir nebze umut. Birde kesinlikle hava nemlendirici al bana en faydası olan oyfu, kötünün iyisi diyelim

hamilelikten önce alerji ilacı kullanmıyor muydun? hamilelikte ben de deniz suyu aldım da hiç bir işe yaramadı arada burun temizlemek için kullanıyorum. doktorum nefes açıcı spreyleri burun spreyi şeklinde hazırlatıp verdi burun tıkanıklığım kalmadı resmen. Ama sizin öncelikle hangi ilacı kullandığınız önemli bir de doktordan onay almalısınız.
Yok canım kullanmıyordum bir de hep yazları yaşıyorum bu sorunları kışın sorunum olmıyor hiç

Yok canım kullanmıyordum bir de hep yazları yaşıyorum bu sorunları kışın sorunum olmıyor hiç
E iyi o zaman senin alerji çok hafif düzeydedir, gebelik Akategorisinde alerji ilaçları var göğüs hastalıkları doktoruna gidebilirsen o yazar, ben burdan söyleyip sorumluluk almıyım

Merhaba, ben de 10. haftamdayım göğüs doktoruna da gittim kendi doktoruma da sordum şuan kullanıyorum. göğüs doktorum levmont %100 zararsız diyebilirim B kategorisi dedi içindeki etken madde, hamile hastalarıma da bugüne kadar hep kullandırdım bir sorun olmuyor dedi fazlasıyla güven verdi hatta. Kadın doğumcum da ilaca karışmaz göğüs doktorun onay verdiyse sıkıntı yok dedi. Ben zaten onsuz yaşayamıyorum gözümü açamıyorum yok. Anlamadığım şey bir doktorun asla kullanma dediğine diğeri nasıl sorun olmaz kullan der
Merhaba ben yazmıştım hatırlarsın bugün doktora gittim ve bu gittgim 3 . Göğüs doktoru
Levmontu 5 yıldır kullandığımı söyledim asla kullanmicaksn dedi hatta ventolin de kullanma kalp çarpıntısı yapıyor dedi bana 3 tane ilaç yazdı biri hap biri burun spreyi biride hava üstüne basa basa sordum hani kullananlar var diye hayır dedi hiçbir insan üzerinde kanıtlanmış deneyimi yok kullanma dedi söylemek istedim sana da bilgin olsun

Merhaba ben yazmıştım hatırlarsın bugün doktora gittim ve bu gittgim 3 . Göğüs doktoru
Levmontu 5 yıldır kullandığımı söyledim asla kullanmicaksn dedi hatta ventolin de kullanma kalp çarpıntısı yapıyor dedi bana 3 tane ilaç yazdı biri hap biri burun spreyi biride hava üstüne basa basa sordum hani kullananlar var diye hayır dedi hiçbir insan üzerinde kanıtlanmış deneyimi yok kullanma dedi söylemek istedim sana da bilgin olsun
3 ayrı göğüs doktoru da bana asla onermedi levmontu söylemek istedim sana da allah yardımcımız olsun

Kızlar, 7 haftalık hamileyim astım ve alerjim var ve artık çok zorlanıyorum nefes alamayacak duruma geliyorum, astım ilacımı 2 günde bir içiyorum da alerji ilacı olarak levmont içiyordum hamileliğimi öğrenince bıraktım. burun akıntısı tıkanıklık ve hapşurukytan uyuyamıyorum. Doktor çok zorda kalırsan kullanabilirsin sadece dedi ben hergün zordayım :( hamileliğinde alerji ilacı kullanan var mı? levmont, desmont, allerset, zyrtec vs. doktorlara da güvenim yok biri asla kullanma diyor biri kullan diyor. :(
Allerset kullanmıştım bir sorun yaşamadım.

yaaa teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ama çok şaşkınım çok saçma bu işleer yaa bir liste yok mudur bu doktorların ellerinde şunu kullanabilir bunu kullanamaaz falan diye herkes kafasına göre başka bişey söylüyor, kime inanacağımızı şaşırdık :(

Alerji ilacı ve burun spreyi olarak ne yazdı acaba doktorun. benim dr da hamileler için Türkiyede burun spreyi yok deedi

yaaa teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ama çok şaşkınım çok saçma bu işleer yaa bir liste yok mudur bu doktorların ellerinde şunu kullanabilir bunu kullanamaaz falan diye herkes kafasına göre başka bişey söylüyor, kime inanacağımızı şaşırdık :(
Kesinlikle öyle bana cetryn yazdı onu aldım bugun umarım ise yarar daha önce levmontu kullanıp doğum yapan birini bulabilseydik belki aydınlanırdk

Back
X