Gebelikte alkollü mendil koklatma. Acil

Euqenie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
135
60
28
Arkadaşlar bugün test yaptrmaysa gittim. Kan verirken çok zorladi hemşire . alamadı kanı ve tansiyonun düştü sanırım fenalaştı. Alkollü mendil varya hastanelerde ondan koklatti iyi gelir diye. Çok tedirginlik bebeğine zararı olur mu bu mendilin??

Hayır canım. Kolonyada da ıslak mendillerde de alkol var. O kadar kısa süre kokuya maruz kalmakla problem olmaz. Sürekli solumamak gerek sadece

O kadar zorladı ki bilmiyor kan almayı bi de bu iyi gelir diye dayanır burnuna. Bebeklerini iyi olsun da tek endişe o. Korktum ben de alkol var sonuçta diye. İçim rahatladı

O kadar zorladı ki bilmiyor kan almayı bi de bu iyi gelir diye dayanır burnuna. Bebeklerini iyi olsun da tek endişe o. Korktum ben de alkol var sonuçta diye. İçim rahatladı
Ben de fakülte hastanesinde yatarken öğrenci hemşireler delik deşik etmişlerdi ellerimi. Deneme tahtasıyız sanki. Devlet hastaneleri öyle ne yazık ki özele gidince en azından parana geçiyor sözün. Ama için rahat olsun o kadarcıktan bişey olmaz :)

Hayır zararı olmaz. Kendini kaybetmemen için yapmıştır.
Ben de doğumdan sonra ayağa kalktığımda yere yuvarlanacak gibiyim hop koklattılar kendime geldim:) kaldı ki seninki kolonyalı mendil gibi düşün. Oran çok düşük..

Evet deneme tahtasına çevriliyorlar resmen bi de aç gidiyoruz baygınlık geçiriyoruz :)

Hayır zararı olmaz. Kendini kaybetmemen için yapmıştır.
Ben de doğumdan sonra ayağa kalktığımda yere yuvarlanacak gibiyim hop koklattılar kendime geldim:) kaldı ki seninki kolonyalı mendil gibi düşün. Oran çok düşük..
O kadar acemiydi ki hemşire hiç guvenemedim :))

Back
X