Gebelikte alttan muayene

Cansualtay67

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
365
208
23
23
3 aylık hamileyim doktorum alttan muayene yapıcagını soyledı alttan muayene rahim üstünden mi içinden mi yapılıyor biliyormusunuz

Son düzenleme:
Vajinal muayene prop yardımıyla vajen içinden yapılır. Prop yapı olarak uzun bir yapıdadır.
Doktorum erkekti, 12. Haftaya kadar hep vajinal muayene oldum. Eşiniz tam olarak neyden rahatsız oluyor?

Biraz ağrılarım vardı riskli bi gebeliğim var rahmim çok kasılıp gevşiyordu rahimde açıklık varmı diye bakmak istedi göremedi karın muayenesinde
Vajinal ultrason ile bakacaktir muhtemelen rahim agzi uzunlugunuza ben o sekilde muayene oldum. İlk üç ay zaten sadece vajinal bakildi ultrasonda bana rahimim ters oldugu icin sonradan karindan bakmaya baslamistik. Korkacaginiz bir durum yok, esiniz doktorunuz erkek diye mi rahatsiz oldu o kısmı cok anlayamadim ama eger öyle ise dogumu yaptirirken zaten görecek sizi

3 aylık hamileyim doktorum alttan muayene yapıcagını soyledı ve doktorum erkek eşim fazla sıktı kendini bu konuda alttan muayene rahim üstünden mi içinden mi yapılıyor biliyormusunuz?
Zaten ultrasonla bakiyor vajinalda olsa 3ayliksa son aylarda genelde elle bakilir ihtiyac olursa hem zaten jinejologun işi bu canim bakmasa nerden bilicek ne sorununuz var eşiniz sorun yapicakmişsa keşke kadin jinekolog bulsaymişsiniz önceden

Eşinize nasıl muayene olduğunuzu anlatmayın tam detaylarıyla her seferinde. Ha devlete gidiyorsanız ve kadın seçeneğiniz yoksa bastıracak parayı özelde kadın dr bulacak. Nedir bu cinsiyet takıntısı bilmiyorum erkeklerde

Özele gidiyorum zaten hiç devlete gitmedim o konuda bir sıkıntım yok biraz fazla gerilmişti ama hallettik teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…