Gebelikte ani korku

Nilkayra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
8
5
1
35
Merhaba arkadaslar ben 6 haftalik hamileyim,dun bebegimi gorduk ve kalp atislarini duyduk cok sukur.lakin bir sorum olacak,3 yasinda oglum var bugun misir carsisindaydik elindeki yiyecekten dolayi fena boguldu,insanlar toplandi.bende cok korku ve telasla kosturarak su aradim,gecti sukur.bugun yasadigim korku karnimdaki bebege zarar vermismidir :( eve gelince wc ye girdim,afedersiniz tuvalet kagidi ile vajinami silerken dikkatli bakinca igne ucu kadar kan vardi,insallah icerden gelmemistir,cok korkuyorum.

Merhaba arkadaslar ben 6 haftalik hamileyim,dun bebegimi gorduk ve kalp atislarini duyduk cok sukur.lakin bir sorum olacak,3 yasinda oglum var bugun misir carsisindaydik elindeki yiyecekten dolayi fena boguldu,insanlar toplandi.bende cok korku ve telasla kosturarak su aradim,gecti sukur.bugun yasadigim korku karnimdaki bebege zarar vermismidir :KK43: eve gelince wc ye girdim,afedersiniz tuvalet kagidi ile vajinami silerken dikkatli bakinca igne ucu kadar kan vardi,insallah icerden gelmemistir,cok korkuyorum.
simdi nasılsın cnm ? Her sey yolundsdır insallah

Yok canim korkma.oyle korkuyla felan bebege bisey olmaz.ben coook stres yasadim hatta bazen stresten rahmim kasilirdi cok sukur rabbime bisey olmadi o rahimde korunuyo allahin izniyle.

Canim ben şöyle bisey yaşadım, eşinin yüksek sesle bağırması sonrası bebişin kaydığını hissetmistim. 27haftaligm şuan ve bebişimiz asagda olduğunu öğrendim zaten göbeğimde asagda duruyor ve erken dogum tehlikemiz var. Bi kontrole git istersen derim

Back
X