- 18 Nisan 2021
- 33
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi Samyeli008
-
Hayir canim korkma bende korktum biseyden suan 8 haftalik hamileyim bisey olmaz insallahMerhabalar 5 haftalık hamileyim ve bugün köpek havlaması yüzünden aniden korktum ve irkildim. Kasığımda hafif bir ağrı var acaba bebeğime bir şey olur mu? Daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ayyy inşallah sizinki gibi bir şey olmaz. İlk hamileliğim o yüzden çok telaşlandım.Hayir canim korkma bende korktum biseyden suan 8 haftalik hamileyim bisey olmaz insallah
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.Bebek saglikliysa kolay kolay bisey olmaz sen kendini uzme
Siz neden gidemiyorsunuz?Doktora gidecek olan arkadaslardan bi ricam var sanirim zona cikarmisim bunun bebege bi zarari olurmu bi sorabilirmisiniz cok uzuluyorum gidebilme sansim olsa kendim gider sorardim ama suan icin yok
Rica ederim saglikla kucagina al insallah.
Cunku arabimizi sattik doktora gideli bi hafta oluyor yarin burda yasaklar basliyor benim doktorum baska bi ilcedeSiz neden gidemiyorsunuz?
İnternette zararı yok demiş ama bilemedim. Doktorunuzun kartı, telefonu falan yok mu?Cunku arabimizi sattik doktora gideli bi hafta oluyor yarin burda yasaklar basliyor benim doktorum baska bi ilcede
Yarin bi ulasmaya calisacagim bide aile hekimine gidecegim tesekkur ederim yardiminiz icin bide bi dermatologa foto attim baska bi olusum da olabilir dediİnternette zararı yok demiş ama bilemedim. Doktorunuzun kartı, telefonu falan yok mu?
Amiiinn inşallah.Rica ederim saglikla kucagina al insallah.
olmaz sanmamMerhabalar 5 haftalık hamileyim ve bugün köpek havlaması yüzünden aniden korktum ve irkildim. Kasığımda hafif bir ağrı var acaba bebeğime bir şey olur mu? Daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Çok şükür olmamış kalp atışlarını duyduk içim rahatladı.olmaz sanmam
korku yapmaz zaten rahat olunnÇok şükür olmamış kalp atışlarını duyduk içim rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?