- 20 Ekim 2009
- 9.158
- 16.670
- 823
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Nefes egzersizı olarak özel bir teknik önerebilir misiniz yada rica etsem link atabilir misin. Psikolog randevum haftaya pazartesi bu süreçte bu egzersizı yapayım
Evet ebeyım ben zaten bilgi amaçlı gittim 3 aydan sonra kullanàbilir miyim diye ve ilaçtan ziyade terapi desteği için gittim ama 3 doktor da 9 ay boyunca kullanma terapi al dedi
İnşallah öyledir cnm bebegime zarar veriyorum diye çok korkuyorum yemiyorum diyeSen şuan hiç beslenmesen bile o depolarından faydalanır çok küçük daha
Biraz zamana bırak
Rahat olmaya çalış
Güzel düşün ki güzel olsun
Daha da kötüye giderim diye çok korkuyorum aklımı kaybetmem dimi düzelir miyimKlasik sağlıklı nefes alma.
Gözlerinizi kapatın derin derin burnunuzds soluk alıp ağzınızdan verin (ebru şallının pilates videolarında olduğu gibi)
Sakinleşinceye kadar bunu yapın.
Ek olarak hazır miniği de beklerken örgüye başlamak da sizi sıkıntıdan uzaklaştırır. Eliniz boş olmasın hiç.
Bu şekilde belirli bir dönemi atlatırsanız çok daha iyi hissedersiniz.
Şu an normalden daha kötüsünüz çünkü ilaç istiyor beyniniz. Az biraz sabredin bu şekle de uyum sağlayacak vücut.
Ataklarımi bildiğim için normal gebelik psikologisi ile farklı durum benim kiZaten ebeymişsiniz siz gebelikte normal sağlıktaki insanların bile şuanki ruh halinizle paralel tepkiler verdiğini bilirsiniz hemen bunu rahatsızlığınıza yormayın
Ataklarımi bildiğim için normal gebelik psikologisi ile farklı durum benim ki
Planlı evet ama yıllardır ilacı kullandığım için her türlü devam edecektim ta ki öğrenené kadar. Göze aldım aslında yaşayacağım bu durumuPlanlı bi gebelik miydi?
İntihar düşüncesi bile artık normal geliyorken insan herseyi düşünebiliyor yasamayan bilemez bu durumu ben sizden daha duyarlı bir yorum beklerdim
Tsk ederim anlayışınız ve iyi dilekleriniz için suan 6. Haftamda yım ve 6 hafta daha sonra ilk 3 ayı atlatmış olacağım sabretmek istiyorum beynim müsade ederse Allah in izniyle. Dayanabildğm yere kadar gideceğim bebeğim için dua edin tsk lerİyi bir hekimden randevu alın, düşüncelerinizden ve hamile olduğunuzdan bahsedin; bebeğinize zarar vermeyecek dozda bir ilaç yazacaktır. Bu tarz ilaçlar kafaya göre alınıp kafaya göre bırakılmaz. X kişinin bırakması gereken ilacı sizin kullanmanız gerekebilir ya da size iyi gelmeyecek ilaç Y kişiye iyi gelmiş olabilir. Bünye meselesi o yüzden buradakilere danışarak ilaç almayın ya da bırakmayın. Geçmiş olsun, sağlıklı doğumlar dilerim.
Tsk ederim anlayışınız ve iyi dilekleriniz için suan 6. Haftamda yım ve 6 hafta daha sonra ilk 3 ayı atlatmış olacağım sabretmek istiyorum beynim müsade ederse Allah in izniyle. Dayanabildğm yere kadar gideceğim bebeğim için dua edin tsk ler
İnşallah tsk ler Rabbim güzel gönlünüze göre versin sizindeİkinizin de bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler olmanızı diliyorum. :)
Daha da kötüye giderim diye çok korkuyorum aklımı kaybetmem dimi düzelir miyim
Canım hap kullanırken mi hamile kaldın. Bende kullanıyorum ve bebek istiyorumİnşallah tsk ler Rabbim güzel gönlünüze göre versin sizinde
Evet kullanırken hamile kaldım ve birden bıraktım ilacı . Ama çok kötü oldu tabi baya etkiledi.Canım hap kullanırken mi hamile kaldın. Bende kullanıyorum ve bebek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?