Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanmadım ama psikoloğum hamilelikte de kullanılabilen antidepresanlar olduğunu söyledi. Eğer psikiyatristin hamile olduğunu bilerek verdiyse ve kadın doğum doktoruna da danıştıysan kullanabilirsin diye düşünüyorum. Denemediysen terapi almanı tavsiye ederim. Ben çok faydasını gördüm. Hatta ilaca başlayacak noktadaydım. Doktora gidip ilaç bile almıştım ama hiç başlamadım onun yerine önce terapiyi denemek istedim.Merhaba, gebelikte lustral kullanan olupta bbebekte herhangi bir sıkıntısı olan oldu mu acaba ? 10 haftalık hamileyim falat daha dayanamıyorum doktor lustral 50mg verdi ilk hafta yarım olcak şekilde. Lütfen kullananlar yorum yapabilir mi
Panik ataklıktan yaygın anksiyeteye dönüştü durumum ve tedavisi geçmeyeceğini belirttiler. Biraz durumum farklı artık dışarı bile çıkamıyorum diken üstünde oturuyorum hep maalesefBen kullanmadım ama psikoloğum hamilelikte de kullanılabilen antidepresanlar olduğunu söyledi. Eğer psikiyatristin hamile olduğunu bilerek verdiyse ve kadın doğum doktoruna da danıştıysan kullanabilirsin diye düşünüyorum. Denemediysen terapi almanı tavsiye ederim. Ben çok faydasını gördüm. Hatta ilaca başlayacak noktadaydım. Doktora gidip ilaç bile almıştım ama hiç başlamadım onun yerine önce terapiyi denemek istedim.
İnşallah bir gün bunu aşmış bir şekilde hayatımıza devam ederiz, çok kötü bir hastalık. günümüzde bu hastalığı “amaaan takma kafana birşey düzelir” diyen kesimler de hala var. Keşke bunun gerçekten ciddi bir hastalık olduğunu anlayabilseler…Şuan dışarı cikamama durumu bende de var çıkmadan günler önce heyecanlanıp korkuyorum ama o gün çıkınca dışarıya geçiyor her gün yarım saat yürüyüş diyorlar bilmiyorum bana da çok zor geliyor bu durum saçma sapan bir hastalık
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim yorumunuz için. Allah bebeklerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba, ben 2022den beri misol kullanıyorum. Şu an 19 haftalık hamileyim. İlacımı hiç kesmedim. Remeron da kullanıyordum ancak onu kestim. Kadın doğum doktorum, onu da içebilirsin, sıkıntı olmaz demişti ama ben içmek istemedim. İçin rahat olsun. İçtiğimiz ilaçlar, gebelikte kullanılan en güvenli ilaçlar. Biz de, yavrularımız da Allah'a emanetiz![]()
Evet hep hatırlıyoruz maalesef. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişleriF fesev Kimse başına gelmeden anlamaz keşke bizde hiç bilmeseydik bir kere o atağı geçirince unutamiyoruz en ufak şey de o hissi bildiğimizden dolayı bir daha olacak korkusuyla tekrar tekrar yaşıyoruz gamsız olsaydık keşke sen bebeğine odaklan ve tedavini ol inşallah güzel sonuç alacaksın 4 hafta en fazla 6 hafta da düzelme başlıyor
Amin inşallahİçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim yorumunuz için. Allah bebeklerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Mesajınız buraları okuyanlara umut olduMerhaba, ben 2022den beri misol kullanıyorum. Şu an 19 haftalık hamileyim. İlacımı hiç kesmedim. Remeron da kullanıyordum ancak onu kestim. Kadın doğum doktorum, onu da içebilirsin, sıkıntı olmaz demişti ama ben içmek istemedim. İçin rahat olsun. İçtiğimiz ilaçlar, gebelikte kullanılan en güvenli ilaçlar. Biz de, yavrularımız da Allah'a emanetiz![]()
Bende ılk hamılelıgımde kullandım bnce doktorunuz ne derse onu yapın.gercekten zor bır hastalık hormonlardan dolayıda hamılelıkte dahada artıyor.İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim yorumunuz için. Allah bebeklerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()