Gebelikte antibiyotik kullanan varmı acil yardım kızlarr!

zehraa28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
16
6
1
34
Kızlar merhaba 1 haftadır gripim öksürük var çok fazla, boğazım çok kötü bugün aile hekimine gittim antibiyotik ve öksürük şurubu verdi zararı yok dedi ama yine de korkuyorum benimle aynı durumda olan yada yaşayan varmı acil cevaplarınızı bekliyorum

Canım eğer cok kötü degilsen kullanmamaya çalış. Bir ay onne doğum yaptım. ben de 7.5 aylikkrn grip oldum. Adını vermeyeyim bir ağrı kesici var hamilelikte kullanilan ondan verdi doktor ve de antibiyotik . Antibiyotik kullanmadım. ıhlamur ballı limonlu su falan geçirmeye çalıştım. uzun sürdü ama geçti. yataklık hasta değilsen idare edebileceksen antibiyotigi icme

12 haftalıkken dişim icin antibiyotik kullandim cekim yapildi sonra eger devamli gittigin doktorun varsa onada danış oyle ic icin rahat etsin cok gecmis olsun

Canım eğer cok kötü degilsen kullanmamaya çalış. Bir ay onne doğum yaptım. ben de 7.5 aylikkrn grip oldum. Adını vermeyeyim bir ağrı kesici var hamilelikte kullanilan ondan verdi doktor ve de antibiyotik . Antibiyotik kullanmadım. ıhlamur ballı limonlu su falan geçirmeye çalıştım. uzun sürdü ama geçti. yataklık hasta değilsen idare edebileceksen antibiyotigi icme
Yataklık değilim o kadar çok şükür ama öksürük çok fena dakikada kaç kere öksürüyorum saymak mümkün değil :(

Back
X