- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
17. Haftam antibiyotik verdi kulak burun boğaz doktoru faranjit dedi enfexia diye varmı kullanan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende idrar yolu enfeksiyonu vardı bikaç hafta önce ben o hapı kullandım canım hiçbir sorun olmuyor17. Haftam antibiyotik verdi kulak burun boğaz doktoru faranjit dedi enfexia diye varmı kullanan
Tamam canım saolasinbende idrar yolu enfeksiyonu vardı bikaç hafta önce ben o hapı kullandım canım hiçbir sorun olmuyor
İlk 3 ayda kullanılması tercih edilmiyor canım belki onunla alakalidirEnfexia yi bana kurtaj dan sonra vermisti doktorum. Eczaci tanidik hamile oldugumu biliyordu, esim ilaclari almaya gidince hamile o kullanamaz bunu demis o da kurtaj oldu doktor o yuzden verdi demis ben bilmiyorum tabi detayini. Sen yine de kendi doktorunu arayip sor bence
Olabilir tabi bilmiyorum detayini hic. Sen yine de doktoruna danis derimİlk 3 ayda kullanılması tercih edilmiyor canım belki onunla alakalidir
İdrar yolu enfeksiyonu için korka korka içtim. Burdaki kızlar kullandığı için içtim onu da. Eğer atlatabilecek gibiysen içme17. Haftam antibiyotik verdi kulak burun boğaz doktoru faranjit dedi enfexia diye varmı kullanan
Malesef çok sardı faranjit ateşte yapiyor inş bebeklerimize bisey olmazİdrar yolu enfeksiyonu için korka korka içtim. Burdaki kızlar kullandığı için içtim onu da. Eğer atlatabilecek gibiysen içme
Aradım canım yutkunamiyordum dün içtim mecburen hemen açtı tuzlu suyla yapmıştım bende onuda deneyim canım biKadin dogum druna danis. Bende gebelikte farenjit gecirdim antibiyotik vermedi. Kanda enf yoktu. Ama seninki farkli olabilir. Bence kadin dogumcuna daniş. İlac konusunu biliyorlar gebelikte hangisi daha iyi kullanman gerekiyorsa kullan mutlaka. Elma sirkesiyle gargara yap. Bogaz agrin varsa. Adacayiyla gargara yap. Cay demledikten sinra 24 saat durabiliyor banyoya koyuyordum ustu kaoali gece gunduz gargara yapiyordum. Gebelikte adacayi icilmedigi icin gargara oneriliyor. Baska ilac verdimi hatirlamiyorum.
Rlma sirkesi suyla gaegara mikroplari temizliyor. Adacayi cok iyi geliyor gece yutkunaniyordum agridan. Banyoya gidip gelip gargara yapiyordum. Gebelikte verilen pastiller ise yaramiyor. Tuzlu suda iyi gelir. Hatta tuz yakiyorsa deniz tuzu kaya tuzuyla yap diger işlenmis tuzlar yakiyor. Ben yapamistim. Bide yanina ilik su koy yudum yudum iç. Limonlu yapiyordum. Acil şifalar diliyorum sanaAradım canım yutkunamiyordum dün içtim mecburen hemen açtı tuzlu suyla yapmıştım bende onuda deneyim canım bi
Kadın doğum Doktora sordun mu hayatım ilacı?Malesef çok sardı faranjit ateşte yapiyor inş bebeklerimize bisey olmaz
İnşallah hayatkm çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versinMalesef çok sardı faranjit ateşte yapiyor inş bebeklerimize bisey olmaz
Kadın doğum Doktora sordun mu hayatım ilacı?[/QUOTE
Evet canım sordum kullan dedi kadın doğum kulak burun boğaz doktoru eczacim aile hekimim hepsine danistim kullan dedi canım inş bizarari olmaz
Saolasin canim Allah razı olsun hamileyken hastalanmak en zor olan sanırımİnşallah hayatkm çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
Saolasin canim elma sirkesi iyi geldi gerçekten saolasin çok teşekkür ederimRlma sirkesi suyla gaegara mikroplari temizliyor. Adacayi cok iyi geliyor gece yutkunaniyordum agridan. Banyoya gidip gelip gargara yapiyordum. Gebelikte verilen pastiller ise yaramiyor. Tuzlu suda iyi gelir. Hatta tuz yakiyorsa deniz tuzu kaya tuzuyla yap diger işlenmis tuzlar yakiyor. Ben yapamistim. Bide yanina ilik su koy yudum yudum iç. Limonlu yapiyordum. Acil şifalar diliyorum sana
Aynen öyle kuzum. Rabbim sağlık sıhat versinSaolasin canim Allah razı olsun hamileyken hastalanmak en zor olan sanırım
Faranjit çok ilerledi canım gripte iyice sardı mecburen başladım inş bebeğe bizarari olmazCok kullndim canim mecbur kaldim dişten çok cektim ben.
O sana verilen antibiyotigide sezeryandan sonra vermisti doktorum,onuda kullandim
Kafana gore ilac icmedikten sonra sorun yok,doktorun verdigi ilaclardan korkma.Cünkü iltihap tedavi edilmezse vucudu sarar bu senin ve bebegin icin daha tehlikeli.cok gecmis olsun