Gebelikte antibiyotik kullanan varmi

başka nasıl geçirdiniz bendede ateş ve faranjit var.parol alıyorum.karanfille gargara yapıyorum

başka nasıl geçirdiniz bendede ateş ve faranjit var.parol alıyorum.karanfille gargara yapıyorum
Drun ilaclarini kullan. Parol gebelikte kullaniliyor. Karanfil dis agrisina iyi gelir. Adacayi kullan. Sallama cayda olur. Bdn onunla yapiyordum. Elma sirkeli suyla gargara gargara sabahlari yap. . İlik az limonlu su iciyordum yudum yudum. bogazin kuru kalinca agri yapiyo. Gecmis olsun cnm, ben binlari yaptim. Daha baska birsey varmi bilmiyorum. Hamileliktede hersey icilmiyo .

dr sadece parol dedi.ama sabahları ve geceleri zor geçiyor genelde.tşk sirke ve adaçayını eklicem bide saraçoglu ebegümeci demiş bi sıkıntı olmaz heralde gargarasında.
Burun tıkanıklıgı için öneriniz var mı?

Deniz suyu fusfis yada serum fizyolojik sıktım mi kullandimmi hic hatirlamiyorum cnm. Druna sor en iyisi onu

Deniz suyu fusfis yada serum fizyolojik sıktım mi kullandimmi hic hatirlamiyorum cnm. Druna sor en iyisi onu
tuzlu su demişti bana hiçbirşey vermiyor benimki ölücem hastalıktan.1 hafta arayla faranjitim resmen 3 aydır yapıştı bana

Ben bobrek için kullandim ama 5 adetti 3 adetini kullandirdi doktor. Cok mecbur kalmadikca kullandirmitorlar

17. Haftam antibiyotik verdi kulak burun boğaz doktoru faranjit dedi enfexia diye varmı kullanan
Benim de farajit im var ve bende kullandım canım çünkü kullanmadan geçmiyor mecburuz doktor eger kullanmazsan geniz akıntın bebege zarar verir demişti oda bi şey mi ben diş çektirdim geçen hafta :) çok şükür sag saglim su anda oglum :)

Kullanimayinca atlayilmiuor canım diş ağrısı çok zor canım hamilelikte Allah yardımcın olsun kurtuldun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…