Gebelikte antibiyotik kullanımı

duygusuzhasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
528
101
123
35
İstanbul
Merhaba kızlar 15 haftalık hamileyim dişimden dolayı lenf bezlerim şişti, bogazımda yumru hissi var. KBB ye gittim bir haftaya gecmezse basla antibiyotige dedi ama korkuyorum da kullanmaya erken degil mi hala antibiyotik için. Kadın dogum Dr uma gitmeme 2 hafta var daha. Bu aylarda antibiyotik kullanan oldu mu acaba?

Merhaba kızlar 15 haftalık hamileyim dişimden dolayı lenf bezlerim şişti, bogazımda yumru hissi var. KBB ye gittim bir haftaya gecmezse basla antibiyotige dedi ama korkuyorum da kullanmaya erken degil mi hala antibiyotik için. Kadın dogum Dr uma gitmeme 2 hafta var daha. Bu aylarda antibiyotik kullanan oldu mu acaba?
ılaclar ın hamılelıkte kullanılabılır cesıtlerı var b grubu sanırım aksatırsan allah muhafaza dıs ıltıhabının da sonucları kotu olabılıyo hem sana hem bebegıne.. doktorunun yonlendırmesıne uy derım ben:S cok gecmıs olsun

Ben yoğun öksürük olmuştum tam 1 ay sürekli öksürdüm pekmez şişesiyle geziyordum aynı zamanda da istifra ettiğim için hastaneye yatırıldım aşırı öksürdüğüm için beni göğüs hastalıklarına sevkettiler bu böyle olmaz dediler ilk 12 haftan dolmuş deyip muayene sonucu 14 haftalık falandım antibiyotik başlandı kullandım bebeğim sağlıklı siz riskli dönemi atlamışsınız korkmayın 12 haftadan sonra veriyorlar 11.haftada gitmiştim ben hiçbir şey yazamam demişti Dr 12 haftadan evvel

Ben yoğun öksürük olmuştum tam 1 ay sürekli öksürdüm pekmez şişesiyle geziyordum aynı zamanda da istifra ettiğim için hastaneye yatırıldım aşırı öksürdüğüm için beni göğüs hastalıklarına sevkettiler bu böyle olmaz dediler ilk 12 haftan dolmuş deyip muayene sonucu 14 haftalık falandım antibiyotik başlandı kullandım bebeğim sağlıklı siz riskli dönemi atlamışsınız korkmayın 12 haftadan sonra veriyorlar 11.haftada gitmiştim ben hiçbir şey yazamam demişti Dr 12 haftadan evvel
Teşekkürler başlayayım bende o halde zira gidişatım hiç iyi degil

21+0 da diş ağrim başladı. 21+2 de antibiyotik verdi diş doktoru. Doktoruna sor dedi. Kendi doktoruma ulaşamadım. Başka kadın doğum doktoru kullanabilirsin dedi. Kullanilmayacak gibi değil yüzum komple sişmıstı gözlerim hariç.damaklarim iltihap doldu.
Kendi doktoruma kullandiktan sonra ulaşabildim. Kullanabilirsin ilk 3 ayda önermiyoruz dedi.
Hatta isimi garantiye alip ilerki aylarda da kullanabilir miyim dedim.evet dedi.
Haftalarımız farklı ama İnşAllah yardımcı olabilmisimdir

Back
X