Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13.haftamdayim sanırım 3 ayı doldurmus oluyorum ama yinede kullanmis ve bebegini saglikli bir sekilde kucagina alabilmis olan varsa bilmeye cok ihtiyacim varBen bir ay once kestim azaltarak, hamilelik icin korunmayi biraktik cunku. Cok kotu olmadikca boyle idare edicem eger dayanamicak gibi olursan hamilelikte kullanilabilen ilaclar var ama yinede ilk 3 ayinda icmesen daha iyi
Hiç merak etmeyin. Ben de bu gün hamile olduğumu öğrendim. Zaten tüpbebek denedik.. Psikologa daha önce danışmıştım. İlk 3 ay olmasa olur ama bu gğne kadar içip de bir bebeğinde sorun olan dünyada yok dedi.. hangi ilaç kullanıyorsunuz?13.haftamdayim sanırım 3 ayı doldurmus oluyorum ama yinede kullanmis ve bebegini saglikli bir sekilde kucagina alabilmis olan varsa bilmeye cok ihtiyacim var
Öncelikle hayirli olsun arkadasim sag salim kucagimiza alalim insallah. Henüz direniyor ve bir ilac kullanmiyorum. Ama epey zorlaniyorumHiç merak etmeyin. Ben de bu gün hamile olduğumu öğrendim. Zaten tüpbebek denedik.. Psikologa daha önce danışmıştım. İlk 3 ay olmasa olur ama bu gğne kadar içip de bir bebeğinde sorun olan dünyada yok dedi.. hangi ilaç kullanıyorsunuz?
Aslinda sizinle konusabilmeyi cok isterim. Bana mail atabilirseniz sosyal medyadan yada telefonla gorusebiliriz sizin icinde uygunsa. mail adresim gizemtomus@gmail.comBen ilk hamileliğimde kullandım sıkıntı olmadı şimdi ikinci hamileliğimde kullanmaya başladım
İlk hamileliğimde 20. Haftada başladım Doğum ve emzirme döneminde l..s...l kullandım. şu an 13. Haftadayım daha kötü durumda olduğum için 13. Haftada s..l...a başladımHangi sebeple ve hangi ilaci kullandiniz acaba? ilac adi yazmak yasak ise en azindan bikac harfini yazarsaniz sevinirim. birde hangi ayda basladiniz?
Merhaba ben de 6 haftalık gebeyim daha evvel bir sene kaygı bozukluğuna bağlı panik atak sebebiyle iki adet antidepresan kullandım. Şu an tekrar hortladı bu illet. Gerçekten bıktım. Ne yapacağım bilmiyorum. Yarın doktora gitmek istiyorum bu haftalarda başlanır mı ilaca ?İlk hamileliğimde 20. Haftada başladım Doğum ve emzirme döneminde l..s...l kullandım. şu an 13. Haftadayım daha kötü durumda olduğum için 13. Haftada s..l...a başladım
İlk 3 ay önermiyor doktorlar ama çok kötüyseniz yine de iyi bir psikiyatriye görününMerhaba ben de 6 haftalık gebeyim daha evvel bir sene kaygı bozukluğuna bağlı panik atak sebebiyle iki adet antidepresan kullandım. Şu an tekrar hortladı bu illet. Gerçekten bıktım. Ne yapacağım bilmiyorum. Yarın doktora gitmek istiyorum bu haftalarda başlanır mı ilaca ?
Kendi hekiminize danışın onlar bu süreçte belki dozu düşürerek verebilirler. ASm hekimi Engelli doğacağını nerden bilmiş? Ne kadar patavatsızca konuşmuş. Herşey Allahtan tabii siz önce psikiyatristinize sonra Kadın doğum doktorunuza danışın. Bu süreçte psikolojik destek aldım ben Ankara’da özel bir klinikte psikoterapi hipnoterapi süreci geçirdim. Bebeğim için mantığı olunca herşey biraz daha çekilir oluyor. Allah sağlık versin size de bebeğinize de225 mg bi ilaç kullanıyordum ve gebeliğim sürprizdi hemen bıraktık ama ölüyorum ağlama krizleri önemli değil ama kafam kalkmıyor beynim dolu başım dönüyor gözlerimi kıpırdatınca şimşek çakıyor ne kadar sürecek bilmiyorum asm doktorum aldır dedi özrlü olacak psikolojimi iyice berbat etti
Kendi hekiminize danışın onlar bu süreçte belki dozu düşürerek verebilirler. ASm hekimi Engelli doğacağını nerden bilmiş? Ne kadar patavatsızca konuşmuş. Herşey Allahtan tabii siz önce psikiyatristinize sonra Kadın doğum doktorunuza danışın. Bu süreçte psikolojik destek aldım ben Ankara’da özel bir klinikte psikoterapi hipnoterapi süreci geçirdim. Bebeğim için mantığı olunca herşey biraz daha çekilir oluyor. Allah sağlık versin size de bebeğinize de
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bol bol dua etpsikiyatır sonlanmasına gerek yok gebeliğin dedi ve 4 günce hızlı şekilde bıraktık 5. gündeyim ilaçsızlık zorluyor. kadın doğumcu takip ediyor kese görüntü biraz şekli bozuk gibi senin için hayırlısıysa devam etsin değilse sonlanır dedi. bakalım
aminnn teşekkür ederimmHakkında hayırlısı olsun inşallah bol bol dua et![]()