gebelikte araba yolculuğu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
gebelikte uzun mesafeli araba ylculukları yapmanın mesala 450-500 km gibi zararı olurmu.ben ilk üç ayda olduğum için yapmıyorum fakat daha sonrai dönemler için bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim kızlar

valla güzelim bende gebeligimin 6.ayına kadar yolculuk yaptım ama sen yınede doktoruna bı sor?

bende ankaradan ıstanbula geldım bu gun keske gelmeseydım dıyorum cunku sancıdan ölüyorum ((

3 aylık olana kadar 3 kere şehirlerarası yolculuk yaptım hiç bir rahatsızlığım olmadı ama şuan yapamam artık şehiriçi bile rahatsız oluyorum doktorunla görüş yinede kişiden kişiye değişir belki bi risk vardır

canım araba yüzünden ablam iki bebğindede düşük tehlikesi yaşadı ve zor bi hamilelik geçirdi dikkat et bence her ihtimale karşı...

riskli bir hamileliğin yoksa ki bunu doktorun sana söyler zaten yapabilirsin.ben ikiz bebeklerime hamileyim 7.ayımda gidiş geliş toplam 900-950 km olan memleketime gittim geldim doktorum bir sakıncası yok dedi bana.tabi çok dikkatli olmak lazım.yavaş ve sarsıntısız araç kullandı eşim.şuan 5haftam kaldı doğumuma bu ay yasak mesela kısa mesafe bile yasak bayramı evde oturarak geçiriyorum.bu konuda genelleme yapılamıyor doktor durumumuza göre söylüyo yani.

Canım bu senin sağlık durumuna da bağlı. Eğer problemli bir gebeliğin yoksa çok fazla bişiy olmacağını düşünüyorum. Bende hamile kaldıktan sonra İstanbul, Susurluk gezdim. Allaha şükür hiç bir problem yaşamadım. Ama doktoruna danışmayı unutmamalısın. Sadece uzun süre hareketsiz kalma. 1-1,5 saatte bir azıcık yürümen gerektiğini biliyorum.

benim bildigim kadarıyla ilk 3ay ve 32.haftadan sonra riskli oluyor seyahat.

canım bende yolculuk yaptım biraz yorulsamda onun dışında rahattı doktorunla görüşmeni öneririm tatlım sevgilerrrr

canım bende 420 km.geldim 2 gün önce.doktoruma sordum.
sürekli su iç.ayaklarını uzat ve 3 saatte bir 15 dakika yürü dedi bana..
şükür problemsizim.
ama sen diğer arkadaşlarında dediği gibi kesinlikle doktoruna sor.:a.s.:

Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen osmaniyeden antepe gidmemiz gerekiyor doktoruma sormayı unuttum.Ben gitmiyeyim diyorum ama kayınvalidem bir şey olmaz gel diyor özel arabayla yolculuk yapacagım ve bebegimde 11 hafta 2 günlük ne yapmam gerekli lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…