Gebelikte ari poleni kullanımı

Luckylover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.402
689
Ari poleni var mis gibi çok yakın bir tanıdığımız göndermiş gebelik te kullanılır mi bilmiyorum. Bir sürü vitamin mineral vs barındırıyor ilaç kullanmaktan daha iyi olur diye düşündüm kullanan yada bilgisi olan yardım edebilir mi

Benimde merak ettiğim bir konu bu. İnşallah bilen birileri yazar
Hiç kimse yazmamis :KK43: bu sabah Besmele çekip bir bardak süte bir çay kaşığı koydum içtim inşallah birsey olmaz. Internette araştırdım biraz çok fazla abartılarak tüketilmedigi takdir de bir sakınca görünmüyor

içen tanıdıklarım var canım ama ben cesaret edip içmedim çünkü ilaç da kullanıyorum vitamin ve kan hapı ile alınırsa sakıncası olur diye içmedim. doktora danışmak gerek.

içen tanıdıklarım var canım ama ben cesaret edip içmedim çünkü ilaç da kullanıyorum vitamin ve kan hapı ile alınırsa sakıncası olur diye içmedim. doktora danışmak gerek.
Bazı ilaçlarla etkileşim yapabiliyormus ama bunlar kan sulandiricilar falanmis. Pazartesi yada salı doktor a gidicem o gün yine sorarım suan bişey kullanmadigim için içmeye başladım

Yok mu kullanan ?
Canım ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Amh 0.6 idi ve hamile kalmam çok zordu. Tedaviden önce arı sütü polen bal karışımından her sabah bir tatlı kaşığı yakın kullandım. Ilk denemede Allah nasip etti ve hamile kaldım. Sonra vitamin ilacı bile kullanmadım ve hamilelik boyunca kullanmaya devam ettim. Şükür hem bebek sağlıklı gelişim gösterdi hem de ben çok dinç ve sağlıklı bir hamilelik geçirdim...

Canım ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Amh 0.6 idi ve hamile kalmam çok zordu. Tedaviden önce arı sütü polen bal karışımından her sabah bir tatlı kaşığı yakın kullandım. Ilk denemede Allah nasip etti ve hamile kaldım. Sonra vitamin ilacı bile kullanmadım ve hamilelik boyunca kullanmaya devam ettim. Şükür hem bebek sağlıklı gelişim gösterdi hem de ben çok dinç ve sağlıklı bir hamilelik geçirdim...
Ne güzel Allah kucaginiza sağlıkla almayi nasip etsin çok az kalmış. Çok teşekkür ediyorum az az kullanıyordum bende ne olur ne olmaz diye zaten günde 1 kaşık poleni süt içine karıştırıp içiyorum.

Merhaba canim baya olmus yorum yapali.benimde amh. 0.21 sadece bir yumurtam gelisiyor.tupbebek tadavisine başladik 4 gun igne kullandim ama yumurtalarim yine gelismemis kucuk kalmis.ve yakinda menepoze girebilcegimi ogrendim.yasim 32.senin sadece amh mi dusuktu acaba bende arisutu.polen.bal karisimi kullansam faydasini görürmuyum

Merhaba canim baya olmus yorum yapali.benimde amh. 0.21 sadece bir yumurtam gelisiyor.tupbebek tadavisine başladik 4 gun igne kullandim ama yumurtalarim yine gelismemis kucuk kalmis.ve yakinda menepoze girebilcegimi ogrendim.yasim 32.senin sadece amh mi dusuktu acaba bende arisutu.polen.bal karisimi kullansam faydasini görürmuyum
Canım faydasını görürsün elbette ama ben ben son tedavimde üç ay astalife diye bir ilaç kullandım ve faydasını çok gördüm, onu da araştır istersen

X